ΑΕΚ

ΑΕΚ: Η αποστολή με τον Λεβαδειακό, μέσα ο Τζαβέλλας

Ο Γιώργος Τζαβέλλας
Ο Γιώργος Τζαβέλλας INTIME

Δείτε τους παίκτες που πήρε μαζί του ο Ματίας Αλμέιδα για το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Λεβαδειακό στην OPAP Arena (13/03, 18:30, COSMOTE Sport 2 και Live SPORT24) για την 22η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Επέστρεψαν στην κιτρινόμαυρη αποστολή Μουκουντί, Ρότα και Γιόνσον, μέσα και ο Τζαβέλλας.

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό στην OPAP Arena (13/03, 18:30, COSMOTE Sport 2 και Live SPORT24) και μετά το πέρας της προπόνησης ο Ματίας Αλμέιδα ανακοίνωσε τους παίκτες που θα πάρει μαζί του για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Ο Ματίας Αλμέιδα πήρε μαζί του τους Μουκουντί, Ρότα και Γιόνσον που άφησε εκτός αποστολής στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ενώ κανονικά στην αποστολή είναι και ο Τζαβέλλας που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις του. Εκτός έμειναν οι Φερνάντες και Μοχαμάντι.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Αραούχο, Ελίασον.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ