ΑΕΚ

ΑΕΚ για τους οπαδούς της: "Δύσκολο να σκεφτούμε ότι δεν θα είστε εκεί"

ΑΕΚ για τους οπαδούς της: "Δύσκολο να σκεφτούμε ότι δεν θα είστε εκεί"
EUROKINISSI

Η ΑΕΚ δημοσίευσε στο twitter ένα video με τον πανηγυρισμό των φίλων της ομάδας, αμέσως μετά την πρόκριση στους ομίλους του Europa League, προκειμένου να τους ευχαριστήσει για την υποστήριξή τους. (VIDEO)

Μεγάλη βραδιά η χθεσινή για την ΑΕΚ, η οποία με μία τρομερή ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο, επικράτησε με 2-1 επί της Βόλφσμπουργκ, εξασφαλίζοντας το εισιτήριο για τους ομίλους του Europa League, ύστερα από τρία χρόνια. Οι φίλοι της ομάδας βρέθηκαν έξω από το ΟΑΚΑ και η Ένωση θέλησε να τους ευχαριστήσει δημοσιεύοντας ένα video στο Twitter.

Μετά το τέλος του αγώνα οι "κιτρινόμαυροι" πανηγύρισαν, πλησιάζοντας τις άδειες κερκίδες και φωνάζοντας μπροστά από τις άδειες κερκίδες "όλε-όλε", για να τιμήσουν τον κόσμο τους που τόσα χρόνια τους έχει στηρίξει. Μάλιστα, πολλοί φίλοι της ομάδας βρέθηκαν έξω από το ΟΑΚΑ, προκειμένου να αποθεώσουν τους παίκτες για την μεγάλη νίκη.

Έτσι, το πρωί της Παρασκευής (2/10), η Ένωση ανέβασε ένα video στον λογαριασμό στο Twitter για να ευχαρηστήσει τον κόσμο της ομάδας, αλλά και να τονίσει πόσο δύσκολο είναι γι' αυτή να αγωνίζεται χωρίς την παρουσία τους, γράφοντας:

"Είναι πραγματικά δύσκολο να σκεφτούμε ότι θα παίξουμε σε ευρωπαϊκό όμιλο και δεν θα είστε εσείς εκεί!"

Δείτε την δημοσίευση:

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ