ΑΕΚ

ΑΕΚ: "Ευχαριστούμε τον κόσμο, πέρα από κάθε προσδοκία η ανταπόκριση για τα διαρκείας"

Χιλιάδες φίλοι της ΑΕΚ για να αγοράσουν τα πρώτα διαρκείας στην ΟΠΑΠ Αρένα
Χιλιάδες φίλοι της ΑΕΚ για να αγοράσουν τα πρώτα διαρκείας στην ΟΠΑΠ Αρένα 24 MEDIA

Η ΠΑΕ ΑΕΚ θέλησε με ανακοίνωσή της να ευχαριστεί τον κόσμο της ομάδας σχετικά με την ανταπόκρισή τους για τα διαρκείας και διευκρινίζει πώς θα προχωρήσει η διαδικασία τις επόμενες ημέρες.

Οι φίλοι της ΑΕΚ έστησαν ατελείωτες ουρές τα ξημερώματα της Τετάρτης (29/6) έξω από το Ολυμπιακό Στάδιο, προκειμένου να προμηθευτούν κάρτες διαρκείας για το νέο γήπεδο της ομάδας. Μέχρι τις 13:30 είχαν διατεθεί μαζί με τα ηλεκτρονικά, 2.300 διαρκείας.

Από την πλευρά της η "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο για τη μεγάλη ανταπόκριση μέσω ανακοίνωσης και παράλληλα, διευκρίνισε τον τρόπο που θα προχωρήσει η διαδικασία βάσει προτεραιότητας τις επόμενες ημέρες

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

"Η ΠΑΕ ΑΕΚ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά το κόσμο της ομάδας, για τη πέρα από κάθε προσδοκία ανταπόκριση του, στη πρώτη μέρα διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας για τη χρονιά της επιστροφής μας στην Νέα Φιλαδέλφεια.

Ταυτόχρονα θέλουμε να ευχαριστήσουμε για τη κατανόηση που έδειξαν οι πολυπληθείς φίλοι μας που έχουν δώσει από νωρίς το παρών στην αίθουσα διάθεσης των καρτών διαρκείας.

Η τεράστια προσέλευση, που ξεπερνά τα ανθρώπινα όρια του μηχανισμού εξυπηρέτησης, καθιστά αδύνατο να ολοκληρώσουν τη διαδικασία εντός της ημέρας όλοι όσοι βρέθηκαν σήμερα στο ΟΑΚΑ.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ για τη διευκόλυνση τους προχωρά σε διαδικασία προτεραιότητας με βάση αύξοντα αριθμό, που δίνεται σε όλους όσοι βρίσκονται ήδη σε αναμονή.

Αναλυτικά:

  • Σήμερα (29/6), έως το πέρας της λειτουργίας του φυσικού σημείου πώλησης στο ΟΑΚΑ θα εξυπηρετηθούν όσοι έχουν αριθμό μέχρι και το 330.
  • Αύριο Πέμπτη (30/6) θα εξυπηρετηθούν όσοι (από σήμερα) κατέχουν τους αριθμούς από το 331 έως και 660.
  • Την Παρασκευή (1/7) θα εξυπηρετηθούν όσοι κατέχουν τους αριθμούς από 661 έως και 1.000.

Ως εκ τούτου και για να μην υπάρξουν προβλήματα στη διαδικασία της διάθεσης των διαρκείας, παρακαλούμε μέχρι και τη Παρασκευή (1/7) να προσέρχονται μόνο όσοι έχουν αύξοντα αριθμό.

Για τη συνέχεια της διαδικασίας από το Σάββατο (2/7) θα υπάρξει εγκαίρως νεότερη ενημέρωση".

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ