ΑΕΚ

Η ΑΕΚ μίλησε με τον Ερερίν

Ο τερματοφύλακας της Ατλέτικ Μπιλμπάο Ερερίν
Ο τερματοφύλακας της Ατλέτικ Μπιλμπάο Ερερίν AP

Τον τερματοφύλακα της Αθλέτικ Μπιλμπάο, Ιάγκο Ερερίν, έχει στο στόχαστρο της η ΑΕΚ για το ερχόμενο καλοκαίρι, έχοντας ήδη κάνει επαφή μαζί του.

Εκτός από τον Βραζιλιάνο Φαμπιάνο της Ομόνοιας και τον Ουκρανό Μπόικο της Ντινάμο Κιέβου, η ΑΕΚ έχει ασχοληθεί εκτενώς και με την περίπτωση του 33χρονου (1.87 ύψος) Ισπανού τερματοφύλακα της Αθλέτικ Μπιλμπάο, Ιάγκο Ερερίν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT 24, ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Παναγιώτης Κονέ είχε πρόσφατα απευθείας επαφή με τον Ισπανό γκολκίπερ. Μέσα από τη συζήτηση προέκυψε εκατέρωθεν ενδιαφέρον για συνεργασία και έτσι ο Ερερίν φιγουράρει στις υψηλές θέσεις της λίστας με τους τερματοφύλακες που η ΑΕΚ έχει στα υπόψιν της για το καλοκαίρι.

Ο 33χρονος κίπερ ήταν βασικός στην Αθλέτικ Μπιλμπάο μέχρι και τη σεζόν 2018-19, γράφοντας μάλιστα 35 συμμετοχές στην Primera Division εκείνη τη χρονιά. Πέρυσι περιορίστηκε σε δεύτερο ρόλο παίζοντας σε πέντε αγώνες πρωταθλήματος και 4 του κυπέλλου Ισπανίας, ενώ φέτος είναι πλέον στο περιθώριο. Μένει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι και είναι μια βατή περίπτωση για την ΑΕΚ καθώς και ο ίδιος επιθυμεί να φορέσει τη φανέλα της.

Ο Ερερίν έχει περάσει και από το μικροσκόπιο του προπονητή τερματοφυλάκων της ΑΕΚ Χρυσόστομου Μιχαηλίδη, ο οποίος ωστόσο και σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT 24 δεν είναι τόσο ζεστός με τη συγκεκριμένη περίπτωση όσο ήταν με άλλες, όπως αυτή του Φαμπιάνο.

Εδώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι με τον Ερερίν η ΑΕΚ είχε ασχοληθεί και το περασμένο καλοκαίρι, σύμφωνα πάντα με δημοσιεύματα του Τύπου της Ισπανίας. Ωστόσο τότε απλά της είχε προταθεί και είχε τεθεί στα υπόψιν για το μέλλον, αφού είχε παρθεί απόφαση στήριξης στον Παναγιώτη Τσιντώτα, καθώς στην Ένωση πίστεψαν ότι θα εξελιχθεί στον επόμενο τερματοφύλακα. της Εθνικής Ελλάδας.

Ο Ερερίν σε δράση με την Ατλέτικ Μπιλμπάο:

Photo Credits: Asscoiated Press

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ