ΑΕΚ

ΑΕΚ: Θέλει Φαμπιάνο για το καλοκαίρι

ΑΕΚ: Θέλει Φαμπιάνο για το καλοκαίρι
EUROKINISSI

Ο 32χρονος τερματοφύλακας της Ομόνοιας, Φαμπιάνο, είναι στόχος της ΑΕΚ για το καλοκαίρι και πληροφορίες του SPORT24 αναφέρουν ότι και ο ίδιος θέλει πολύ να πάρει μεταγραφή στην Ένωση.

Η ΑΕΚ προσπάθησε να αποκτήσει στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο τον τερματοφύλακα, Φαμπιάνο. Η Ένωση έκανε πρόταση στην Ομόνοια, αλλά δεν κατάφερε να έρθει σε συμφωνία με την κυπριακή ομάδα, μιας και δεν υπήρχαν και τα χρονικά περιθώρια για να γίνει το deal και να μετακομίσει ο 32χρονος στην Ελλάδα για λογαριασμό των κιτρινόμαυρων.

Πάντως, η Ένωση δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια για να τον κάνει δικό της και θα επανέλθει το καλοκαίρι. Μάλιστα, οι πληροφορίες του SPORT24 αναφέρουν ότι και ο ίδιος θέλει πολύ να πάρει μεταγραφή στην Ένωση και θα πιέσει να προκύψει συμφωνία. Έχει βέβαια συμβόλαιο με τους πράσινους μέχρι το 2022, επομένως μόνο με μεταγραφή μπορεί να έρθει στην ΑΕΚ.

Πρόκειται για έναν τερματοφύλακα με πολύ καλά στοιχεία, ο οποίος ξεχώρισε στα ματς που έδωσε φέτος η Ομόνοια με τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ. Με καριέρα σε Βραζιλία, Πορτογαλία και Τουρκία, ο Φαμπιάνο έχει τις περγαμηνές, τα προσόντα και την εμπειρία που ψάχνει ο Δικέφαλος για την θέση κάτω από τα γκολπόστ της.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ