ΑΕΚ

ΑΕΚ: Επιβεβαίωσε πως θα γίνει κανονικά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, οι οδηγίες προς τους φιλάθλους της

Οι οπαδοί της ΑΕΚ σε ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό
Οι οπαδοί της ΑΕΚ σε ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό INTIME

Η ΑΕΚ είναι έτοιμη για τη διεξαγωγή της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό, καθώς έλαβε τις προφορικές εγγυήσεις από την Αστυνομία, όπως και η λίγκα για τη διεξαγωγή του αθηναϊκού ντέρμπι.

Το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό θα διεξαχθεί κανονικά, όπως σας αποκάλυψε το SPORT24 νωρίτερα σήμερα (02/12), καθώς η Αστυνομία έδωσε την κατάθεσή της για τη διεξαγωγή του παιχνιδιού, αλλά και του Ιωνικός - ΠΑΟΚ.

Η αστυνομία διαβεβαίωσε προφορικά τη Super League Interwetten αλλά και την οικοδέσποινα του αθηναϊκού ντέρμπι ΑΕΚ ότι έπαψε να ισχύει το αίτημά της, δίνοντας παράλληλα τη διαβεβαίωση προς τον προπονητή ότι θα διεξαχθεί το γήπεδο.

Με το συγκεκριμένο ζήτημα ασχολήθηκε προσωπικά και ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος "εργάστηκε" για να διεξαχθεί κανονικά το παιχνίδι.

Από εκεί και πέρα οι άνθρωποι της ΑΕΚ προχωράνε στη διεξαγωγή του ντέρμπι με ιδιαίτερη προσοχή, προκειμένου να τηρηθεί το υγειονομικό πρωτόκολλο, όπως συνέβη και στα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό και τον Άρη.

Υπενθυμίζεται ότι η ΑΕΚ είχε προτείνει ακόμα και την αλλαγή ώρας και τη διεξαγωγή της αναμέτρησης νωρίτερα από τις 19:30, ενώ αν το παιχνίδι αναβαλλόταν, τότε είχαν προτείνει να γίνει την Τρίτη, κάτι που ήταν σύμφωνοι και οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού.

Παράλληλα η Ένωση με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δίνει οδηγίες στους φιλάθλους της που θα προσέλθουν στο ΟΑΚΑ για να δουν τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, προκειμένου να τηρήσουν τα μέτρα που ισχύον για την ομαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης.

Συγκεκριμένα: 'Προσερχόμαστε στο γήπεδο για τo ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (19.30, ΟΑΚΑ) όσο το δυνατόν πιο έγκαιρα για να αποφύγουμε τον συνωστισμό από τους υποχρεωτικούς ελέγχους των πιστοποιητικών εμβολιασμού.

Μαζί με το εισιτήριο έχουμε μαζί μας ταυτότητα και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης τους έξι τελευταίους μήνες, κατά προτίμηση έτοιμο στο κινητό μας τηλέφωνο για να γίνει γρήγορα ο σχετικός έλεγχος.

Ακολουθούμε τις υποδείξεις των υπεύθυνων τήρησης των μέτρων αλλά και της ασφάλειας. Φοράμε ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ τη μάσκα μας στους κοινόχρηστους χώρους, αλλά και στην κερκίδα στη διάρκεια του αγώνα

Σεβόμαστε όλες τις κείμενες υγιειονομικές διατάξεις, προστατεύουμε πρώτα απ' όλα την υγεία μας, αλλά και την ομάδα μας!".

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ