ΑΕΚ

ΑΕΚ: Επίσημα Χατζισαφί και Μοχαμάντι στην αποστολή του Ιράν για το Asian Cup

ΑΕΚ: Επίσημα Χατζισαφί και Μοχαμάντι στην αποστολή του Ιράν για το Asian Cup
INTIME SPORTS

Το Ιράν ανακοίνωσε τις κλήσεις του για το ερχόμενο Asian Cup, με τους Εχσάν Χατζισαφί και Μίλαντ Μοχαμάντι να είναι μέσα σε αυτές, όπως αναμενόταν.

Η ΑΕΚ θα στερηθεί το επόμενο διάστημα, όπως και αναμενόταν, τις υπηρεσίες των Εχσάν Χατζισαφί και Μίλαντ Μοχαμάντι. Οι δύο ποδοσφαιριστές της Ένωσης βρίσκονται στην αποστολή του Ιράν για το ερχόμενο Asian Cup.

Το τουρνουά είναι από τις 12 Ιανουαρίου μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου, ενώ το Ιράν θα έχει υποχρεώσεις τουλάχιστον έως τις 23 Ιανουαρίου, με την προοπτική βέβαια να προχωρήσει στο τουρνουά.

Είναι δύο από τις μεγάλες απουσίες για την ΑΕΚ και μένει να φανεί πώς ο Ματίας Αλμέιδα θα διαχειριστεί αυτές τις δύο απώλειες στην άμυνα, δεδομένου και του γεμάτου προγράμματος του Ιανουαρίου.

Αναλυτικά η αποστολή: Αλιρέζα Μπεϊρανβάντ, Παγιάμ Νιαζμάντ, Χοσεΐν Χοσεϊνί, Εχσάν Χατζισαφί, Μίλαντ Μοχαμάντι, Σότζα Χαλιλζαντέχ, Μαγίντ Χοσεϊνί, Σαμάν Φαλάχ, Χοσεϊν Κανάνι, Σαντέγκξκ Μοχαράμι, Ραμίν Ρεζαεϊάν, Άρια Γιουσέφι, Ρουζμπέχ Χεσμί, Ομίντ Εμπραχίμι, Σαέντ Εζατολάχι, Σαμάν Γκοντός, Μοχαμάντ Μοχέμπι, Μαντί Τοράμπι, Μεντί Γκαεντί, Γιαβάντ Χοσεϊνετζάντ, Μεντί Ταρεμί, Ρέζα Ασάντι, Αλιρέζα Γιάχανμπακς, Αλί Γλολισαντέχ, Σαρντάρ Αζμούν, Καρίμ Ανσαριφάρντ, Σαριγιάρ Μοχανλού

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΙΡΑΝ ΕΘΝΙΚΗ ΙΡΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ