ΑΕΚ

ΑΕΚ: Εντυπωσιασμένοι οι εκπρόσωποι της Σίτι και της Τσέλσι από την OPAP Arena στο EFDN

ΑΕΚ: Εντυπωσιασμένοι οι εκπρόσωποι της Σίτι και της Τσέλσι από την OPAP Arena στο EFDN
Η εκπρόσωπος της Μάντσεστερ Σίτι στο συνέδριο EFDN της OPAP Arena INTIME SPORTS

Οι εκπρόσωποι της Μάντσεστερ Σίτι και της Τσέλσι που συμμετείχαν στο συνέδριο EFDN στην OPAP Arena, έμειναν εντυπωσιασμένοι από το γήπεδο της ΑΕΚ.

Το 20ο συνέδριο του EFDN (European Football for Development Network) διεξήχθη στην OPAP Arena, παρούσια πολλών μεγάλων ομάδων που συμμετέχουν στο πρόγραμμα όπως οι Μάντσεστερ Σίτι, Τσέλσι, Νιούκαστλ, Ρίβερ Πλέιτ και πολλών άλλων ομάδων.

Οι εκπρόσωποι της Μάντσεστερ Σίτι και της Τσέλσι έκαναν σήμερα τις παρουσιάσεις του για τα προγράμματα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και μετά από το συνέδριο αναφέρθηκαν στις άψογες εντυπώσεις που τους άφησε το νέο γήπεδο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της ΑΕΚ.

"Είμαι εντυπωσιασμένοι από το γήπεδο, οι εγκαταστάσεις είναι φανταστικές. Μπορείς να δεις τη μεγάλη προσπάθεια που έχει καταβληθεί ώστε να το κάνουν μοντέρνο και άνετο. Επίσης, εντυπωσιάστηκα από τις εγκαταστάσεις Τύπου όπου έλαβαν χώρα κάποιες δραστηριότητες μιας και στη Μάντσεστερ Σίτι περνάμε πολύ χρόνο σε αυτές. Και ήταν πολύ ωραίο που τις διέθεσαν για το συνέδριο του EFDN", ανέφερε η εκπρόσωπος της Σίτι, Ράσελ Κλάρκσον.

"Είναι υπέροχο που βρίσκομαι εδώ στο γήπεδο της ΑΕΚ το οποίο έχει φανταστικές εγκαταστάσεις και να βλέπω την ιστορία της ομάδας", ήταν τα λόγια του εκπροσώπου της Τσέλσι, Κόναλ Μούρνιν.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ OPAP ARENA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ