ΑΕΚ

ΑΕΚ: Εκτός προπόνησης οι Γκαρσία, Σιντιμπέ και Γαλανόπουλος

Ο Λιβάι Γκαρσία με τη φανέλα της ΑΕΚ σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στον Βόλο | 3 Ιανουαρίου 2024
Ο Λιβάι Γκαρσία με τη φανέλα της ΑΕΚ σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στον Βόλο | 3 Ιανουαρίου 2024 EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΚ άρχισε την προετοιμασία της για το επικείμενο ματς πρωταθλήματος απέναντι στον ΟΦΗ (28/01, 16:00, COSMOTE SPORT 1 HD), με τους Γκαρσία, Σιντιμπέ και Γαλανόπουλο να μην παίρνουν μέρος στην προπόνηση αλλά να κάνουν ατομικό πρόγραμμα.

Η ΑΕΚ πέρασε επιβλητικά από το Περιστέρι σκορπώντας στους πέντε ανέμους τον Ατρόμητο (5-0) και πλέον στρέφει σιγά σιγά την προσοχή της στο προσεχές ματς πρωταθλήματος, εντός έδρας με τον ΟΦΗ (28/01, 16:00, COSMOTE SPORT 1 HD, LIVE από το SPORT24) για την 20η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Μία νίκη ενδέχεται να φέρει την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα στην κορυφή μαζί με τους ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό αν αναδειχτούν ισόπαλοι στο μεταξύ τους ντέρμπι στην Τούμπα, με τους κιτρινόμαυρους να αρχίζουν την Τρίτη (23/01) την προετοιμασία για το ματς με τους Κρητικούς και τον προπονητή να μετράει τις "γνωστές" απώλειες.

Αυτές των Λιβάι Γκαρσία, Τζιμπρίλ Σιντιμπέ και Κώστα Γαλανόπουλου, με τους τρεις ποδοσφαιριστές να συνεχίζουν τα ατομικά τους προγράμματα και τον Αλμέιδα να ευελπιστεί πως θα καταφέρουν να ξεπεράσουν τα προβλήματά τραυματισμών τους για να τους έχει διαθέσιμους για τον αγώνα στην Νέα Φιλαδέλφεια.

Σημειώνεται πως αυτό το παιχνίδι οι νταμπλούχοι Ελλάδας θα στερηθούν των υπηρεσιών του Λάζαρου Ρότα, με τον δεξιό μπακ της Ένωσης να έχει συμπληρώσει κάρτες και τους ανθρώπους της Ένωσης να επιλέγουν την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ για να εκτίσει την ποινή του.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ