ΑΕΚ

ΑΕΚ: Εκτός προπόνησης με συμπτώματα διάσεισης ο Βράνιες

Ο Ογκνιέν Βράνιες στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό
Ο Ογκνιέν Βράνιες στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό INTIME

Ο Όγκνιεν Βράνιες παρουσίασε συμπτώματα διάσεισης από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και θα υποβληθεί σε εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς που υπέστη.

Λαβωμένη βγήκε η ΑΕΚ από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, καθώς πλην του Τσίτσαν Στάνκοβιτς ο οποίος υποβλήθηκε σε προχειρουργικό έλεγχο στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών για να υποβληθεί αύριο (07/12) σε καθαρισμό στον αριστερό μηνίσκο για να αποκατασταθεί η ρήξη που υπέστη, προφυλάχθηκε και ο Όγκνιεν Βράνιες.

Ο Βόσνιος στόπερ παρουσίασε συμπτώματα διάσεισης και θα υποβληθεί σε εξετάσεις, με τους υπόλοιπους παίκτες να προπονούνται κανονικά. Υπενθυμίζεται ότι ο Βόσνιος στόπερ χτύπησε κεφάλι με κεφάλι με τον Φραν Βέλεθ στο ένατο λεπτό, ωστόσο συνέχισε κανονικά το παιχνίδι.

Από εκεί και πέρα, την Τρίτη (07/12) θα έχει ρεπό και το μεσημέρι όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος θα κάνουν την αναμνηστική δόση εμβολιασμού τους κατά του ιού Covid 19.

Υπενθυμίζεται ότι ο Καρίμ Ανσαριφάρντ βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό πριν από το αθηναϊκό ντέρμπι, με αποτέλεσμα να χάνει και την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης, μαζί με τον εμβολιασμό.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ