ΑΕΚ

ΑΕΚ: Θετικός στον κορονοϊό ο Ανσαριφάρντ, αρνητικά τα υπόλοιπα τεστ

Ο Ανσαριφάρντ στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Απόλλωνα Σμύρνης
Ο Ανσαριφάρντ στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Απόλλωνα Σμύρνης EUROKINISSI SPORTS

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό στα τεστ της Παρασκευής (3/12) θα χάσει το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό και αυτό με τον Αστέρα. Αρνητικά όλα τα υπόλοιπα τεστ των παικτών των "κιτρινόμαυρων".

Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε ο Καρίμ Ανσαριφαρντ στα τεστ της Παρασκευής (3/12) στην ΑΕΚ και έχει ήδη απομονωθεί. Όλα τα υπόλοιπα τεστ των παικτών του δικέφαλου ήταν αρνητικά αλλά άπαντες θα υποβληθούν σε νέα τεστ πριν το ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ανσαριφάρντ θα χάσει όπως είναι λογικό το παιχνίδι με τους πράσινους αλλά και το επόμενο κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και εν συνεχεία ανάλογα με το πως θα είναι θα διαπιστωθεί αν είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα του.

Ο ίδιος ο Ιρανός σέντερ φορ έγραψε:

"Θέλω να σας ενημερώσω πως βρέθηκα θετικός στον κορονοϊό, θα είμαι εκτός δράσης για δέκα μέρες. Αλλά θα κάνω το καλύτερο δυνατό για να γίνω γρήγορα καλά και να επιστρέψω.

Εύχομαι σε όλους τους συμπαίκτες μου ότι καλύτερο για το ντέρμπι της Κυριακής".

ΑΕΚ: Θετικός στον κορονοϊό ο Ανσαριφάρντ, αρνητικά τα υπόλοιπα τεστ
INSTASTORY ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΡΙΜ ΑΝΣΑΡΙΦΑΡΝΤ ΣΤΟ INSTAGRAM

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ