ΑΕΚ

ΑΕΚ: Έφτασε Σκωτία ο Μπάρκας, περνάει ιατρικά την Τετάρτη για Σέλτικ

ΑΕΚ: Έφτασε Σκωτία ο Μπάρκας, περνάει ιατρικά την Τετάρτη για Σέλτικ
EUROKINISSI

Ο Βασίλης Μπάρκας έφτασε στην Σκωτία για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του από την ΑΕΚ στην Σέλτικ, με τον 26χρονο κίπερ να αναμένεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις την Τετάρτη για λογαριασμό των "καθολικών".

Μία ανάσα από το να φορέσει τα πράσινα της Σέλτικ είναι ο Βασίλης Μπάρκας, με τον 26χρονο Έλληνα κίπερ να βρίσκεται από το βράδυ της Τρίτης (28/7) στην Γλασκώβη για να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του από την ΑΕΚ στους "κέλτες".

"Ο κίπερ της ΑΕΚ ταξίδεψε από το Άμστερνταμ στην Γλασκώβη και την Τετάρτη αναμένεται να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις.

Αν όλα πάνε καλά θα βάλει στη συνέχεια την υπογραφή του σε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους πρωταθλητές Σκωτίας", αναφέρει σε δημοσίευμά της η "Scottish Sun", με την εφημερίδα να υποστηρίζει πως ο Μπάρκας είναι ο ιδανικός διάδοχος του Φρέιζερ Φόρστερ που απέρριψε την πρόταση να μείνει στη ομάδα της Γλασκώβης και να διεκδικήσει μαζί της το δέκατο σερί πρωτάθλημα.

Σημειώνεται πως το κόστος της απόκτησης του Μπαρκα από την ΑΕΚ αναμένεται να φτάσει τα 6.000.000 ευρώ για τους πρωταθλητές Σκωτίας, με τον Έλληνα διεθνή πορτιέρε να συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες για να πάρει φανέλα βασικού την ερχόμενη Κυριακή, στην πρεμιέρα της σκωτσέζικης Premier League κόντρα στην Χάμιλτον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

AEK: "Πιθανό το ντεμπούτο του Μπάρκα την Κυριακή", γράφουν οι Σκωτσέζοι
ΑΕΚ: Ανέβηκε στα 5 εκατ. ευρώ η Σέλτικ για Μπάρκα, κλείνει στα 6 με μπόνους η μεταγραφή
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ