ΑΕΚ

AEK: "Πιθανό το ντεμπούτο του Μπάρκα την Κυριακή", γράφουν οι Σκωτσέζοι

AEK: "Πιθανό το ντεμπούτο του Μπάρκα την Κυριακή", γράφουν οι Σκωτσέζοι
EUROKINISSI

Λίγο πριν την επισημοποίηση της μεταγραφής του Βασίλη Μπάρκα από την ΑΕΚ στην Σέλτικ, η "Scottish Sun" αναφέρει πως ο Έλληνας κίπερ έχει πολλές πιθανότητες να πάρει φανέλα βασικού στο κυριακάτικο ματς κόντρα στην Χάμιλτον για την πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος.

Μία ανάσα από το να κάνει το άλμα προς το εξωτερικό είναι ο Βασίλης Μπάρκας, με την ΑΕΚ και την Σέλτικ να φαίνεται πως έχουν βρει τη χρυσή τομή έναντι στα 6.000.000 ευρώ και τον Έλληνα διεθνή πορτιέρε να ετοιμάζεται να μπει στο αεροπλάνο για να ταξιδέψει στην Σκωτία, με σκοπό να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και κατόπιν να φορέσει τα πράσινα της ομάδας της Γλασκώβης.

Σύμφωνα μάλιστα με όσα αναφέρει η Scottish Sun, ο Μπάρκας συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να υπερασπιστεί την εστία των κελτών στον κυριακάτικο εντός έδρας αγώνα με την Χάμιλτον για την πρεμιέρα της σκωτσέζικης Premier League.

"Μετά από ημέρες συζητήσεων, οι χουπς ήρθαν σε συμφωνία με την ΑΕΚ για τον Βασίλη Μπάρκα, με την ελληνική ομάδα να βάζει στα ταμεία της αρχικά το ποσό των 4.500.000 λιρών ενώ άλλες 900.000 λίρες θα καταβληθούν με τη μορφή μπόνους.

Η ΑΕΚ θα έχει επίσης ποσοστό 10% σε περίπτωση που ο Μπάρκας πουληθεί σε άλλη ομάδα. Ο ίδιος θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας και οι ετήσιες απολαβές του θα είναι 1.000.000 λίρες.

Αυτή τη στιγμή ο Μπάρκας περιμένει να ανάψει το πράσινο φως για να ταξιδέψει στην Μεγάλη Βρετανία και να ολοκληρώσει τις ιατρικές εξετάσεις του για λογαριασμό της Σέλτικ.

Εάν όλα πάνε σύμφωνα με το πρόγραμμα, είναι πιθανό να κάνει ντεμπούτο απέναντι στην Χάμιλτον την Κυριακή", αναφέρει το δημοσίευμα, ενώ υπογραμμίζεται πως ο Μπάρκας τράβηξε την προσοχή των ανθρώπων της Σέλτικ κατά τη διάρκεια των αγώνων με την ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2018 στα προκριματικά του Champions League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΑΕΚ: Ανέβηκε στα 5 εκατ. ευρώ η Σέλτικ για Μπάρκα, κλείνει στα 6 με μπόνους η μεταγραφή
Η ευκαιρία της ΑΕΚ για ένα μπάτζετ του μεγέθους της
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ