ΑΕΚ

ΑΕΚ: Ανέβηκε στα 5 εκατ. ευρώ η Σέλτικ για Μπάρκα, κλείνει στα 6 με μπόνους η μεταγραφή

ΑΕΚ: Ανέβηκε στα 5 εκατ. ευρώ η Σέλτικ για Μπάρκα, κλείνει στα 6 με μπόνους η μεταγραφή

Η Σέλτικ επανήλθε με υψηλή πρόταση για την αγορά του γκολκίπερ της ΑΕΚ, Βασίλη Μπάρκα. Πιέζει ο πατέρας του ποδοσφαιριστή για την παραχώρησή του.

Το ενδιαφέρον της Σέλτικ για τον Βασίλη Μπάρκα έγινε ακόμα πιο ισχυρό καθώς η σκωτσέζικη ομάδα ανέβηκε από τα 3,5 εκατ. στα 5 εκατ. ευρώ για την αγορά του. Η ΑΕΚ είχε αρχικώς ζητήσει 7 εκατ. ευρώ, ωστόσο οι Κέλτες δεν σκοπεύουν να ανέβουν τόσο ψηλά. Όμως μπορούν να φτάσουν στα 6 εκατ. ευρώ με διάφορα μπόνους.

Ο πατέρας του ποδοσφαιριστή, ο οποίος λειτουργεί και ως ατζέντης του, πιέζει πολύ την ΑΕΚ για να προχωρήσει στην παραχώρηση του διεθνούς τερματοφύλακα. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, θυμίζει ότι με δική του πρωτοβουλία ο γιος του επέλεξε την Ένωση αντί του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ πριν από τέσσερα χρόνια, ενώ οι δύο προαναφερθείσες ομάδες έδιναν περισσότερα χρήματα για να αποκτήσουν από τον Ατρόμητο.

Οι εξελίξεις τρέχουν και δεν αποκλείεται μέσα στην ημέρα να ολοκληρωθεί το deal, την ώρα που οι πληροφορίες από την Σκωτία κάνουν λόγο για δεδομένη συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές. Υπενθυμίζεται ότι ο Ατρόμητος διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης 15%, δηλαδή 750.000€. Και η ίδια ΑΕΚ αναμένεται να κρατήσει ποσοστό μεταπώλησης της τάξεως του 10%.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τσιγκρίνσκι: "Οι αντίπαλοι θα υποφέρουν στο νέο γήπεδο"
ΑΕΚ: Ο Τσιγκρίνσκι στα κιτρινόμαυρα μέχρι το 2021
ΑΕΚ: Κρίσιμη εβδομάδα για Βράνιες
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ