ΑΕΚ

ΑΕΚ: Έφτασε Ελλάδα ο Αλμέιδα για να συζητήσει με τον Μελισσανίδη

Ο Ματίας Αλμέιδα στον πάγκο της Ρίβερ Πλέιτ σε αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στην Ράσινγκ Κλουμπ | 23 Σεπτεμβρίου 2012
Ο Ματίας Αλμέιδα στον πάγκο της Ρίβερ Πλέιτ σε αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στην Ράσινγκ Κλουμπ | 23 Σεπτεμβρίου 2012 @2012 EDUARDO DI BAIA/AP IMAGES

Ο Ματίας Αλμέιδα έφτασε στην Ελλάδα μέσω Κωνσταντινούπολης και αναμένεται να συναντηθεί με τον Δημήτρη Μελισσανίδη για να συζητήσει μαζί του το ενδεχόμενο ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας της ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ έχει εντείνει τις προσπάθειές της για να βρει τον ηγέτη στον πάγκο της ενόψει της νέας ιστορικής χρονιάς, που θα την βρει να εγκαινιάζει την Οpap Arena και να επιστρέφει στο σπίτι της, στη Νέα Φιλαδέλφεια, και ο Ματίας Αλμέιδα είναι σε πρώτο πλάνο.

Ο 48χρονος Αργεντινός τεχνικός έμεινε ελεύθερος από την Σαν Χοσέ Έρθκουεϊς πριν από λίγα 24ωρα και οι άνθρωποι της Ένωσης δεν έμειναν αδρανείς αλλά τον προσέγγισαν άμεσα, καταφέρνοντας να τον πείσουν να κάνει το ταξίδι στην Ελλάδα για να συζητήσουν μαζί του το ενδεχόμενο συνεργασίας.

Μάλιστα, την Μεγάλη Τετάρτη έφτασε λίγο πριν τις 15:00 στη χώρα μας μέσω Κωνσταντινούπολης, τον παρέλαβε άνθρωπος της ομάδας και τον μετέφερε στο ξενοδοχείο, ενώ εντός της ημέρας θα ξεναγηθεί στις εγκαταστάσεις της ΑΕΚ. Απόψε το βράδυ ή την Πέμπτη θα έχει συνάντηση με τον διοικητικό ηγέτη του Δικεφάλου, Δημήτρη Μελισσανίδη, για να συζητήσουν την προοπτική συνεργασίας τους ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ως ποδοσφαιριστής ο Ματίας Αλμέιδα έπαιξε στις Σεβίλλη, Λάτσιο, Πάρμα, Ίντερ και Μπρέσια στην Ευρώπη, καθώς και στις Ρίβερ Πλέιτ, Κίλμες, Λιν και Ατλέτικο Φένιξ, ενώ υπήρξε και διεθνής με την αλμπιτσελέστε. Με τη Ρίβερ κατέκτησε τρια πρωταθλήματα και ένα Copa Libertadores, ενώ με τη Λάτσιο πήρε ένα πρωτάθλημα, δύο Κύπελλα και ένα Κύπελλο Κυπελλούχων.

Ως προπονητής, έχει εργαστεί στη Ρίβερ, στη Μπάνφιλντ, στην Γουαδαλαχάρα, ενώ απ' το 2018 είναι στους Έρθκουεϊκς. Έχει αναδειχθεί κορυφαίος προπονητής στο πρωτάθλημα Clausura του Μεξικό τη σεζόν 2016-17, όταν πήρε και το πρωτάθλημα, αλλά και κορυφαίος τεχνικός από την CONCACAF το 2018 όταν κέρδισε το Champions League της Κεντρικής Αμερικής.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ