ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Ο Ματίας Αλμέιδα έμεινε ελεύθερος από τη Σαν Χοσέ

Ο Ματίας Αλμέιδα
Ο Ματίας Αλμέιδα @ 2020 CHARLIE RIEDEL / AP IMAGES

Ο Ματίας Αλμέιδα που βρίσκεται στη λίστα της ΑΕΚ για τον επόμενο προπονητή της, έμεινε και τυπικά ελεύθερος από τη Σαν Χοσέ του MLS.

Ο Ματίας Αλμέιδα έμεινε ελεύθερος από τη Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς, καθώς ο σύλλογος του MLS ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Πορτογάλο τεχνικό.

Ο Αλμέιδα είναι μια από τις περιπτώσεις που τσεκάρουν στην ΑΕΚ για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας για τη νέα χρονιά. Η επίσημη λύση της συνεργασίας με τη Σαν Χοσέ, ανοίγει τον χώρο για την Ένωση, σε περίπτωση που θελήσει να προχωρήσει μαζί του.

Υπενθυμίζεται ότι το SPORT24 είχε αποκαλύψει το όνομα του Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο, ο οποίος είναι θετικός στην προοπτική της Ένωσης και έχει επισκεφτεί μάλιστα τις εγκαταστάσεις της ομάδας, ενώ η υπόθεση του Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο χάνει έδαφος, καθώς ενημέρωσε ότι θα αποφασίσει τον Ιούνιο για το μέλλον του.

Ως ποδοσφαιριστής ο Ματίας Αλμέιδα έπαιξε στις Σεβίλλη, Λάτσιο, Πάρμα, Ίντερ και Μπρέσια στην Ευρώπη, καθώς και στις Ρίβερ Πλέιτ, Κίλμες, Λιν και Ατλέτικο Φένιξ, ενώ υπήρξε και διεθνής με την αλμπιτσελέστε. Ως προπονητής, έχει εργαστεί στη Ρίβερ, στη Μπάνφιλντ, στην Γουαδαλαχάρα, ενώ απ' το 2018 είναι στους Έρθκουεϊκς. Έχει αναδειχθεί κορυφαίος προπονητής στο πρωτάθλημα Clausura της Αργεντινής, αλλά και κορυφαίος τεχνικός από την CONCACAF το 2018.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ