ΑΕΚ

ΑΕΚ: Στη λίστα της Ένωσης και ο Αλμέιδα για τη θέση του προπονητή

Ο Ματίας Αλμέιδα
Ο Ματίας Αλμέιδα PRINT SCREEN GLOMEX

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην αναζήτηση του επόμενου προπονητή της ΑΕΚ και ένα από τα ονόματα που βρίσκονται στη λίστα και εξετάζονται, είναι και αυτό του Ματίας Αλμέιδα.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις τρέχουν, η ΑΕΚ προσπαθεί να προλάβει το τρένο της Ευρώπης, αλλά παράλληλα δεν σταματάει η προσπάθεια να βρεθεί ο άνθρωπος που θα χτίσει την ομάδα για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Το SPORT24 είχε αποκαλύψει το όνομα του Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο, ο οποίος είναι θετικός στην προοπτική της Ένωσης και έχει επισκεφτεί μάλιστα τις εγκαταστάσεις της ομάδας, ενώ η υπόθεση του Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο χάνει έδαφος, καθώς ενημέρωσε ότι θα αποφασίσει τον Ιούνιο για το μέλλον του.

Ένα ακόμη όνομα που βρίσκεται στη λίστα και εξετάζεται, είναι αυτό του 48χρονου, Ματίας Αλμέιδα, της Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς, ο οποίος είναι κοντά στο να αποχωρήσει από τις ΗΠΑ και να περάσει την άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Ο Αργεντινός τεχνικός είναι μια από τις περιπτώσεις που κοιτάζει η διοίκηση της ΑΕΚ, χωρίς να μπορεί να πει κανείς αν έχει περισσότερες ή λιγότερες πιθανότητες από άλλους υποψήφιους προπονητές.

Ως ποδοσφαιριστής ο Ματίας Αλμέιδα έπαιξε στις Σεβίλλη, Λάτσιο, Πάρμα, Ίντερ και Μπρέσια στην Ευρώπη, καθώς και στις Ρίβερ Πλέιτ, Κίλμες, Λιν και Ατλέτικο Φένιξ, ενώ υπήρξε και διεθνής με την αλμπιτσελέστε. Ως προπονητής, έχει εργαστεί στη Ρίβερ, στη Μπάνφιλντ, στην Γουαδαλαχάρα, ενώ απ' το 2018 είναι στους Έρθκουεϊκς. Έχει αναδειχθεί κορυφαίος προπονητής στο πρωτάθλημα Clausura της Αργεντινής, αλλά και κορυφαίος τεχνικός από την CONCACAF το 2018.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ