ΑΕΚ

ΑΕΚ: Δεν προχωράει στη μεταγραφή χαφ η Ένωση

Όρκος νίκης από τους παίκτες της ΑΕΚ
Όρκος νίκης από τους παίκτες της ΑΕΚ EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΚ δεν θα προχωρήσει τελικά στη μεταγραφή ενός μέσου και θα μείνει ως έχει, καθώς δεν κατάφερε να προχωρήσει στη μεταγραφή κάποιας εκ των περιπτώσεων που εξέταζε.

Η ΑΕΚ τελικά δεν θα προχωρήσει στη μεταγραφή του χαφ που έψαχνε, ο οποίος θα έδινε λύσεις και θα βοηθούσε την ομάδα στη θέση που πονάει περισσότερο από κάθε άλλη στο ρόστερ της.

Η Ένωση δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Μπαλάντα, ενώ δεν προχώρησε ούτε η τελευταία καλή περίπτωση που δούλευε στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου, καθώς αν και υπήρχε κατ αρχήν συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή, η ομάδα ενημέρωσε τους διοικούντες της Ένωσης ότι δεν θα συναινέσουν τελικά στην παραχώρησή του, καθώς δεν βρέθηκε ο αντικαταστάτης του.

Μάλιστα η απόφαση αυτή δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τη νέα ήττα απέναντι στον Βόλο. Επιπλέον, επιλογή του τεχνικού επιτελείου ήταν να αποκτηθεί ένας ποδοσφαιριστής που θα έκανε τη διαφορά στο ρόστερ.

Από τη στιγμή που αυτός δεν βρέθηκε προτιμήθηκε να μην αποκτηθεί ποδοσφαιριστής. Δεν υπήρχε δηλαδή η επιθυμία να αποκτηθεί ένας ποδοσφαιριστής που δεν θα άλλαζε το ρόστερ της ομάδας.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ