ΑΕΚ

ΑΕΚ: "Δεν απαντάμε σε αυτούς που βεβήλωσαν τη μνήμη των νεκρών οπαδών μας"

Το σήμα της ΑΕΚ στο σημαιάκι του κόρνερ
Το σήμα της ΑΕΚ στο σημαιάκι του κόρνερ EUROKINISSI SPORTS

Η ΠΑΕ ΑΕΚ, με ανάρτηση στα social media, υποστήριξε ότι δεν θα απαντήσει σε όσους βεβήλωσαν τη μνήμη των νεκρών οπαδών της, ενώ ζήτησε από τον κόσμο να αγνοήσουν την επιχείρησή να δυναμιτιστεί ακραία το κλίμα.

Η ΑΕΚ έκανε μια ανάρτηση στα social media στην οποία υποστήριξε ότι δεν θα προχωρήσει σε απάντηση κατά όσων βεβήλωσαν τη μνήμη των νεκρών οπαδών της, ενώ κάλεσε τον κόσμο της να μην βοηθήσει στο να δυναμιτίσει το κλίμα που επικρατεί τις τελευταίες μέρες.

Η ανάρτηση:

Θεωρούμε προσβλητικό για την ΑΕΚ και τους φιλάθλους μας να προβούμε σε τοποθέτηση-απάντηση απέναντι στην υπέρτατη χυδαιότητα. Αυτή την φορά δεν δίστασαν να βεβηλώσουν την μνήμη ακόμη και των νεκρών οπαδών μας. Κάτι που δυστυχώς δεν μας προκαλεί έκπληξη. Ας τους κρίνει η κοινή γνώμη, δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω από εμάς.

Καλούμε μόνο τους φιλάθλους μας να αγνοήσουν την επιχείρησή τους να δυναμιτίσουν ακραία το κλίμα ενόψει της αναμέτρησης της προσεχούς Πέμπτης. Αγνοήστε τους, μην τους δώσετε την χαρά και την ικανοποίηση να κάνουν αναστροφή και να φύγουν, όπως έχουν ήδη προαναγγείλει.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ