ΑΕΚ

ΑΕΚ: Δανεικός στην Ανόρθωση ο Ντέλετιτς

Ο Ντέλετιτς πασάρει την μπάλα στο Βόλος - Λαμία για την 17η αγωνιστική της Super League Interwetten στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.
Ο Ντέλετιτς πασάρει την μπάλα στο Βόλος - Λαμία EUROKINISSI SPORTS

Η Ανόρθωση έκανε γνωστό πως συμφώνησε με την ΑΕΚ για το δανεισμό του Μίλος Ντέλετιτς ο οποίος πέρυσι έπαιζε στη Λαμία ως δανεικός και τον οποίο ήθελαν αρκετές ομάδες της Super League.

Ο Μίλος Ντέλετιτς βρέθηκε στην πρώτη της ΑΕΚ στα Σπάτα αλλά δεν ακολούθησε την αποστολή της ομάδας για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας στο Πήλιο. Αυτό γιατί οι "κιτρινόμαυροι" τα βρήκαν σε όλα με την Ανόρθωση για το δανεισμό του Σέρβου ποδοσφαιριστή ο οποίος πέρυσι έπαιξε ως δανεικός στη Λαμία και τον οποίο ήθελαν φέτος αρκετές ομάδες της Super League, μεταξύ των οποίων και ο Βόλος.

Η Ανόθρωση ανακοίνωσε επίσημα τη συμφωνία της με την Ένωση, για τον δανεισμό του Σέρβου ποδοσφαιριστή.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει την κατ’ αρχήν συμφωνία της με την ΠΑΕ ΑΕΚ για το μονοετή δανεισμό του ποδοσφαιριστή Milos Deletic. Ο ποδοσφαιριστής θα έρθει στην Κύπρο τις επόμενες μέρες για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, να υπογράψει τα σχετικά συμβόλαια και να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας μας".

TAGS ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ