ΑΕΚ

ΑΕΚ: Η αποστολή των κιτρινόμαυρων που αναχωρεί την Πέμπτη (17/06) για το Πήλιο

Οι παίκτες της ΑΕΚ πανηγυρίζουν το τέρμα που πέτυχαν κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης
Οι παίκτες της ΑΕΚ πανηγυρίζουν το τέρμα που πέτυχαν κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης EUROKINISSI SPORTS

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς μετά την ολοκλήρωση της πρώτης προπόνησης για τη νέα σεζόν, ανακοίνωσε τους 26 ποδοσφαιριστές που θα πάρει μαζί του στο Πήλιο, όπου θα διεξαχθεί το πρώτο στάδιο προετοιμασίας της Ένωσης.

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που θα πάρει μαζί του ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς στο Πήλιο, για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της Ένωσης, ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ο οποίος παρουσιάστηκε νωρίτερα σήμερα (16/06) από την ΑΕΚ, πήρε μαζί του τα δύο από τα τρία μεταγραφικά αποκτήματα του τρέχοντος παζαριού, με τον Παρρά να μένει εκτός αποστολής.

Από εκεί και πέρα, οι Έλληνες διεθνείς που βρέθηκαν μέσα στις τελευταίες κλήσεις του Φαν Σιπ (Μπακάκης, Μάνταλος, Γαλανόπουλος) και ο Ίονουτς Νεντελτσιάρου, θα ενσωματωθούν στην αποστολή στις 20 Ιουνίου.

Οι Σβάρνας και Χατζηεμμανουήλ που ακολουθήσαν ατομικό πρόγραμμα στη σημερινή "πρώτη" προπόνηση ενόψει της νέας χρονιάς, θα ενσωματωθούν στις 18 Ιουλίου, καθώς τότε υπολογίζεται ότι θα είναι έτοιμοι να ακολουθήσουν ολόκληρο το πρόγραμμα προπόνησης.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ που θα δώσει το "παρών" στο πρώτο στάδιο προετοιμασίας στην Πορταριά: Στάνκοβιτς, Τσιντώτας, Θεοχάρης, Αγγελόπουλος, Λόπες, Λάτσι, Νταντσένκο, Ραντόνια, Μιτάι, Μήτογλου, Κάτσικας, Σιμάνσκι, Σάκχοφ, Μαχαίρας, Σαμπανάτζοβιτς, Ρουκουνάκης, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Κοσίδης, Χριστόπουλος, Χατζηεμμανουήλ, Μπακάκης, Νεντελτσιάρου, Σβάρνας, Μάνταλος, Γαλανόπουλος..

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ