ΒΟΛΟΣ

Βόλος: Θέλει Ντέλετιτς στα ανταλλάγματα για Μήτογλου

Ο Ντέλετιτς πασάρει την μπάλα στο Βόλος - Λαμία για την 17η αγωνιστική της Super League Interwetten στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.
Ο Ντέλετιτς πασάρει την μπάλα στο Βόλος - Λαμία EUROKINISSI SPORTS

Το όνομα του 27χρονου εξτρέμ, Μίλος Ντέλετιτς που έπαιξε φέτος στη Λαμία, έχει πέσει στο τραπέζι ανάμεσα σε Βόλο και ΑΕΚ για τη μεταγραφή του Μήτογλου στους "κιτρινόμαυρους" σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT 24.

Ο Γεράσιμος Μήτογλου προβάρει τη φανέλα της ΑΕΚ σε μια υπόθεση που κρατάει πάνω από δέκα μέρες για τους "κιτρινόμαυρους" και στο τραπέζι για την ολοκλήρωση της έχει πέσει από πλευράς Βόλου σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT 24 εκτός από το χρηματικό ποσό και ο Μίλος Ντέλετιτς,

Ο 27χρονος Σέρβος εξτρέμ φέτος έπαιξε ως δανεικός στη Λαμία από την ΑΕΚ έχοντας εξαιρετική παρουσία με 26 συμμετοχές, έξι γκολ και τέσσερις ασίστ. Ο δανεισμός του όμως ολοκληρώθηκε και πρέπει να επιστρέψει στην ΑΕΚ με την οποία έχει συμβόλαιο έως το 2022.

Οι δύο πλευρές συζητούν για το πως ο Ντέλετιτς θα μπορούσε να αγωνιστεί τη νέα σεζόν στην ομάδα της Μαγνησίας, είτε ως δανεικός από την ΑΕΚ, είτε ως ελεύθερος σαν αντάλλαγμα για τη μεταγραφή του Μήτογλου.

Ο Βόλος έχει ήδη ξεκινήσει την ενίσχυση του έχοντας συμφωνήσει με κάποιους παίκτες όπως ο Κότνικ για τη θέση του τερματοφύλακα ο οποίος είναι γνωστός από το πέρασμα του από τον Πανιώνιο. Οι άλλοι δύο παίκτες με τους οποίους συμφώνησε ο Βόλος είναι ο Ολλανδός επιθετικός Τομ Φαν Βέερτ της Άαλμποργκ και ο Ισπανός μεσοεπιθετικός της Καστιγιόν, Πάολο Φερνάντες.

Ενώ o Γκιγιέρμο Αμπασκάλ θα είναι ο νέος προπονητής της βολιώτικης ομάδας. Ο Ισπανός κόουτς, γεννημένος στις 13 Απριλίου 1989 και μόλις 32 ετών εργαζόταν μέχρι τον περασμένο Γενάρη στην Άσκολι Under 19, ενώ υπήρξε υπηρεσιακός τεχνικός για λίγο καιρό στην πρώτη ομάδα τη σεζόν 2019-20.

TAGS ΒΟΛΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ