ΑΕΚ

ΑΕΚ: Πολύ κοντά στον Μήτογλου

Ο Γεράσιμος Μήτογλου του Βόλου πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην ΑΕΚ για τη Super League Interwetten 2020-2021 στο Ολυμπιακό Στάδιο | Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021
Ο Γεράσιμος Μήτογλου του Βόλου πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην ΑΕΚ για τη Super League Interwetten 2020-2021 στο Ολυμπιακό Στάδιο | Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021 EUROKINISSI SPORTS

Ο Γεράσιμος Μήτογλου βρίσκεται πολύ κοντά στην ΑΕΚ, με την Ένωση να έχει προχωρημένες επαφές με την πλευρά του παίκτη και με τον Βόλο.

Ο Γεράσιμος Μήτογλου βρίσκεται πολύ κοντά στην ΑΕΚ, στην προσπάθεια της Ένωσης να ενισχύει έναν τομέα στο ρόστερ που φέτος την "πλήγωσε" πολύ..

Ο κεντρικός αμυντικός του Βόλου ικανοποίησε τους ανθρώπους της Ένωσης με τη φετινή απόδοσή του φέτος με τους Θεσσαλούς και γι' αυτό κινήθηκαν άμεσα για την απόκτησή του.

Προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι ολοκληρωμένο, με τον ποδοσφαιριστή να ανανεώνει το συμβόλαιό του με τους Θεσσαλούς μέχρι το 2024 τον Φεβρουάριο, ωστόσο στους "κιτρινόμαυρους" θεωρούν ότι η μεταγραφή είναι σε πολύ καλό δρόμο.

Ο 21χρονος στόπερ μετράει 31 συμμετοχές (2.536) και 3 γκολ στη φετινή σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις με τον Βόλο.

Αν ολοκληρωθεί η απόκτησή του, δεν είναι απαραίτητο ότι ο Δημήτρης Γούτας δεν θα αποκτηθεί από την ΑΕΚ το καλοκαίρι. Ο 27χρονος αμυντικός του Ατρομήτου έχει συμφωνήσει εδώ και μήνες με την Ένωση και δύσκολα θα "χαλάσει" κι αυτή η κίνηση.

Photo Credits: Eurokinissi Sports

TAGS ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ