ΑΕΚ

ΑΕΚ: Χωρίς Σιντιμπέ, Γαλανόπουλο και Τζαβέλλα κόντρα στον Παναιτωλικό

Ο Σιντιμπέ στη διάρκεια του αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα - ΑΕΚ | 3 Ιανουαρίου 2023
Ο Σιντιμπέ στη διάρκεια του αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα - ΑΕΚ | 3 Ιανουαρίου 2023 IN TIME SPORTS

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το παιχνίδι της Κυριακής (15/1) με αντίπαλο τον Παναιτωλικό στην OPAP Arena με τον Ματίας Αλμέιδα να μην έχει στη διάθεση του τους Σιντιμπέ, Γαλανόπουλο και Τζαβέλλα.

Τρεις απουσίες έχει να αντιμετωπίσει ο Ματίας Αλμέιδα στην ΑΕΚ για την αναμέτρηση της Κυριακής (15/1) με αντίπαλο τον Παναιτωλικό στην "OPAP Arena". Ο Αργεντινός τεχνικός δεν έχει στη διάθεση του τον τραυματία Σιντιμπέ αλλά και τους Τζαβέλλα και Γαλανόπουλο.

Αντίθετα προπονήθηκε κανονικά ο Μουκουντί ο οποίος και συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή της αναμέτρησης και το πιθανότερο είναι πως θα αγωνιστεί.

Ο Τζαβέλλας είχε μια ενόχληση στο δεξί γόνατο από ένα χτύπημα που δέχτηκε στο ματς Κυπέλλου με την Κηφισιά ενώ λόγω ενός χτυπήματος στο δεξί πόδι έμεινε εκτός και ο Γαλανόπουλος. Για κανέναν εκ των δύο δεν υπάρχει ανησυχία αλλά αποφασίστηκε να μείνουν εκτός αποστολής.

Η αποστολή αποτελείται από τους: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδη, Μουκουντί, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Ραντόνια, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλο, Μουστακόπουλο, Άμραμπατ, Λιβάι Γκαρσία, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Αραούχο, Φερνάντες και Μαχαίρα.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ