ΑΕΚ

ΑΕΚ Β: Χωρίς προβλήματα στη Ρόδο για το ματς με το Διαγόρα

Φάση από την αναμέτρηση της ΑΕΚ Β με τον Εργοτέλη | 24 Νοεμβρίου 2021
Φάση από την αναμέτρηση της ΑΕΚ Β με τον Εργοτέλη | 24 Νοεμβρίου 2021 IN TIME SPORTS

Στη Ρόδο για το παιχνίδι του Σαββάτου (4/12) με τον Διαγόρα βρίσκεται η αποστολή της ΑΕΚ Β' με τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο να έχει πάρει μαζί του 21 ποδοσφαιριστές.

Η ΑΕΚ Β' βρίσκεται στη Ρόδο από το απόγευμα της Παρασκευής (3/12) καθώς το Σάββατο (4/12) αντιμετωπίζει τον Διαγόρα για την 6η αγωνιστική της Super League Interwetten.

Σε αντίθεση με τα προηγούμενα παιχνίδια αυτή τη φορά δεν συμπεριλήφθηκε στην 21μελή αποστολή κάποιος βασικός ποδοσφαιριστής από την πρώτη ομάδα όπως ο Γέβτιτς ή ο Μπακάκης.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ Β για τον αγώνα της 6ης αγωνιστικής της Super League 2 με αντίπαλο τον Διαγόρα, ο οποίος θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Ρόδου το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου, με ώρα έναρξης 2.45 μμ.

Μετά την τελευταία προπόνηση στα Σπάτα, ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος επέλεξε 21 ποδοσφαιριστές για την αποστολή του αγώνα. Αυτοί είναι οι Χατζηεμμανουήλ, Θεοχάρης, Λάτσι, Παρράς, Μιτάι, Κάτσικας, Κορνέζος, Σταμούλης, Γιαννούτσος, Σαμπανάτζοβιτς, Ρουκουνάκης, Γερολέμου, Μουστακόπουλος, Κορομηλάς, Ευθ. Χριστόπουλος, Απ. Χριστόπουλος, Γιούσης, Γκολφίνος, Ιατρούδης, Τζούντα Γκαρσία, Αμούρ".

TAGS ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ SUPER LEAGUE 2
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ