ΑΕΚ

ΑΕΚ: Χωρίς Ανσαριφάρντ, Μοχαμάντι και Χατζισαφί κόντρα σε ΠΑΟΚ, Βόλο και Άρη

Ο Ιρανός επιθετικός της ΑΕΚ, Καρίμ Ανσαριφάρντ
Ο Ιρανός επιθετικός της ΑΕΚ, Καρίμ Ανσαριφάρντ EUROKINISSI SPORTS

Ο Αργύρης Γιαννίκης δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τρεις διεθνείς Ιρανούς, Καρίμ Ανσαριφάρντ, Μίλαντ Μοχαμάντι και Εσχάν Χατζισαφί, για τα παιχνίδια με ΠΑΟΚ, Βόλο και Άρη.

Αυξάνονται τα προβλήματα για την ΑΕΚ, αφού εκτός των τραυματισμών και των τιμωριών, καλείται να αντιμετωπίσει και απουσίες λόγω κλήσεων στην εθνική Ιράν!

Το "παράθυρο" των εθνικών ομάδων ανοίγει στα τέλη Ιανουαρίου για ηπείρους όπως η Ασία και η Αφρική και γι' αυτό οι Καρίμ Ανσαριφάρντ, Μίλαντ Μοχαμάντι και Εσχάν Χατζισαφί κλήθηκαν στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας τους.

Η ΑΕΚ προσπάθησε να κρατήσει έστω έναν από τους δύο τελευταίους, για να μην απογυμνωθεί στο αριστερό άκρο της άμυνας, όμως κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό. Ο Ντράγκαν Σκότσιτς δεν έκανε εξαίρεση για την Ένωση ούτε για τις υπόλοιπες ομάδες που ζήτησαν κάποια διευκόλυνση, επικαλούμενος τα δικά του προβλήματα απουσιών λόγω κορονοϊού και φυσικά το κρίσιμο του ντέρμπι με το Ιράκ, που μπορεί να στείλει το Ιράν στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.

Οι τρεις διεθνείς θα βρεθούν στη Μέση Ανατολή για τα εντός έδρας παιχνίδια με Ιράκ (27/1) και ΗΑΕ (1/2) στα τέλη του μήνα, που σημαίνει ότι δεν θα προλάβουν τις αναμετρήσεις της Ένωσης με ΠΑΟΚ (εντός έδρας, 25/1) στο κύπελλο και Βόλο (εντός έδρας, 30/1) και Άρη (εκτός έδρας, 2/2) στη Super League Interwetten.

Ο Ανσαριφάρντ θα απουσίαζε ούτως ή άλλως από το παιχνίδι κόντρα στο Βόλο, ώστε να εκτίσει ποινή για τις τέσσερις κάρτες που έχει συμπληρώσει, ωστόσο τα προβλήματα για τον Αργύρη Γιαννίκη έγιναν ακόμα πιο μεγάλα.

TAGS ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ