ΑΕΚ

ΑΕΚ: Αυτό είναι το τεχνικό επιτελείο του Αλμέιδα

Ο Ματίας Αλμέιδα μαζί με το επιτελείο του στην ΑΕΚ
Ο Ματίας Αλμέιδα μαζί με το επιτελείο του στην ΑΕΚ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΕΚ

Ο Ματίας Αλμέιδα θα πιάσει δουλειά στην ΑΕΚ πλαισιωμένος από ένα ισχυρό προπονητικό επιτελείο, που τον ακολούθησαν μάλιστα στην πρόσφατη επίσκεψη του στην OPAP Arena και φωτογραφήθηκαν μαζί του.

Ο Ματίας Αλμέιδα θα είναι ο νέος προπονητής της ΑΕΚ για την ερχόμενη διετία όπως έκανε γνωστό με κάθε επισημότητα την Παρασκευή (20/5) η διοίκηση της Ένωσης, με τον Αργεντινό προπονητή να συνοδεύεται μάλιστα στη Νέα Φιλαδέλφεια από όλο το προπονητικό επιτελείο του.

Με εξαίρεση τον κινησιολόγο, Φάμπιο Άλβαρες, που δεν είχε καταφέρει να ακολουθήσει την υπόλοιπη ομάδα, στο πρόσφατο ταξίδι στην Αθήνα, οι υπόλοιποι συνόδευσαν τον Αλμέιδα και μάλιστα φωτογραφήθηκαν μαζί του στο νέο σπίτι των κιτρινόμαυρων.

Ο Ματίας Αλμέιδα μαζί με το επιτελείο του στην ΑΕΚ
Ο Ματίας Αλμέιδα μαζί με το επιτελείο του στην ΑΕΚ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΑΕΚ

Η παρουσίαση των συνεργατών του Αλμέιδα μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΚ:

ΟΜΑΡ ΖΑΡΙΦ
Ο Ομάρ Ζαρίφ γεννήθηκε στις 9 Φεβρουαρίου του 1978 στην Αβεγιανέδα της Αργεντινής. Πραγματοποίησε μια σημαντική καριέρα ως ποδοσφαιριστής (αριστερός εξτρέμ), αγωνιζόμενος μεταξύ άλλων με τις φανέλες των Νουέβα Σικάγο, Ουρακάν, Ροζάριο Σεντράλ, Τσακαρίτα και της Μπάνφιλντ, στην οποία είχε ως προπονητή τον Ματίας Αλμέιδα. Το 2015 αποφάσισε να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια για να ενταχθεί στο προπονητικό τιμ του Αργεντινού τεχνικού, τον οποίο ακολούθησε στην Γκουαδαλαχάρα, στους Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς και πλέον αποτελεί τον πρώτο συνεργάτη του και στον κιτρινόμαυρο πάγκο.

ΝΤΑΝΙΕΛ ΒΕΓΚΑ
Ο Μάριο Ντανιέλ Βέγκα γεννήθηκε στις 3 Ιουνίου 1984 στην περιοχή Νεουκέν της Αργεντινής. Έκανε καριέρα ως τερματοφύλακας αγωνιζόμενος για τις Νουέβα Σικάγο, Ρίβερ Πλέιτ, Ανόρθωση, Miami FC, Tampa Bay Rowdies και San Jose Earthquakes. Στην ομάδα της Καλιφόρνια είχε ως προπονητή τον Ματίας Αλμέιδα και όταν τον Μάρτιο του 2022 ανακοίνωσε την απόσυρσή του από τα γήπεδα, εντάχθηκε στο τεχνικό του τιμ, ως βοηθός του, και τον ακολούθησε φυσικά και στην ομάδα μας.

ΚΑΡΛΟΣ ΡΟΑ
Ο Κάρλος Άνχελ Ρόα γεννήθηκε στις 15 Αύγουστου του 1969 στη Σάντα Φε της Αργεντινής. Πραγματοποίησε σπουδαία καριέρα ως τερματοφύλακας, έχοντας αγωνιστεί σε Μαγιόρκα, Λανούς, Ρασίνγκ Κλουμπ, Αλμπαθέτε, Ολίμπο και φυσικά στην Εθνική Αργεντινής, την εστία της οποίας υπερασπίστηκε μεταξύ άλλων και στο Μουντιάλ της Γαλλίας το 1998. Από το 2011 αποτελεί πιστό συνεργάτη του Ματίας Αλμέιδα, έχοντας εργαστεί στο τιμ του ως προπονητής τερματοφυλάκων στις Ρίβερ Πλέιτ, Μπάνφιλντ, Γουαδαλαχάρα, Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς και τώρα στην ΑΕΚ.

ΓΚΙΝΤΟ ΜΠΟΝΙΝΙ
Ο Γκίντο Μπονίνι γεννήθηκε στις 16 Αυγούστου 1986 στην Αργεντινή. Έχοντας εργαστεί στις Άρσεναλ Σαραντί, ΑΚ Κίλμες και Αρχεντίνος Τζούνιορς, το 2011 εντάχθηκε στο τεχνικό τιμ του Ματίας Αλμέιδα στη Ρίβερ Πλέιτ. Από τότε αποτελεί στενό συνεργάτη του Αργεντινού τεχνικού ως προπονητής φυσικής κατάστασης και τον ακολούθησε στη Μπάνφιλντ, τη Γκουανταλαχάρα και τους Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς. O πατέρας του Λουίς Μαρία Μπονίνι υπήρξε γυμναστής και ο πιο πιστός συνεργάτης του Μαρσέλο Μπιέλσα.

ΑΓΚΟΥΣΤΙΝ ΣΑΛΑΖΑΡ
O Αγκουστίν Σαλαζάρ γεννήθηκε στις 24 Νοεμβρίου 1996 στην Αργεντινή. Συνεργάστηκε για μια τριετία με τον Ματίας Αλμέιδα στους Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς ως αναλυτής και ταυτόχρονα μεταφραστής του προπονητή, κατά τη διάρκεια των προπονήσεων και των ομιλιών του στα αποδυτήρια. Με τις ίδιες αρμοδιότητες και βασική ευθύνη την επικοινωνία του Αργεντινού τεχνικού τον ακολούθησε και στην ομάδα μας.

ΦΑΜΠΙΟ ΑΛΒΑΡΕΣ
Ο Φάμπιο Βαλεντίν Άλβαρες γεννήθηκε στις 2 Δεκεμβρίου του 1967 στην πόλη Μακατσίν της Αργεντινής. Το 1992 αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο της Κόρδοβα, με ειδίκευση στην κινησιολογία και την φυσιοθεραπεία. Το 2017 εντάχθηκε στο τιμ του Ματίας Αλμέιδα στην Γκουανταλαχάρα και τον ακολούθησε στις ΗΠΑ και τους Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς. Νωρίτερα είχε εργαστεί και σε άλλες ομάδες, όπως η Εθνική Παραγουάης, η Ρίβερ Πλέιτ και η Ροζάριο Σεντράλ.

* Στη φωτογραφία διακρίνονται από δεξιά προς τα αριστερά οι Αγκουστίν Σαλαζάρ, Ντάνιελ Βέγκα, Γκίντο Μπονίνι, Ματίας Αλμέιδα, Ομάρ Ζαρίφ και Κάρλος Ρόα.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ