ΑΕΚ

ΑΕΚ: "Αυτές οι παραβάσεις έχουν ήδη θεραπευτεί"

Το σήμα της ΑΕΚ στο σημαιάκι του κόρνερ στο ΟΑΚΑ
Το σήμα της ΑΕΚ στο σημαιάκι του κόρνερ στο ΟΑΚΑ PHOTO CREDITS: INTIME

Στην ΑΕΚ τόνιζαν πως γνώριζαν για το πρόστιμο από την UEFA και ήρθε μετά από συμφωνία διακανονισμού και πως ήδη οι όποιες παραβάσεις έχουν θεραπευτεί με το θέμα να είναι λήξαν.

Στην ΑΕΚ γνώριζαν για το πρόστιμο 1.5 εκατ. ευρώ που θα ερχόταν από την UEFA και αυτό ήρθε μετά από συμφωνία διακανονισμού με την ευρωπαϊκή ομοσπονδία σύμφωνα με όσα έλεγαν στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο. Μάλιστα τόνιζαν πως αυτές οι παραβάσεις έχουν ήδη θεραπευτεί και το θέμα θεωρείται λήξαν.

Αρχικά έλεγαν: "Είναι γνωστό θέμα για εμάς εδώ και καιρό και κατέληξε προκειμένου να διευθετηθεί χωρίς περαιτέρω συνέπειες μετά από επαφες με την UEFA εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα":

Και πρόσθεταν: "Πρόκειται για συγκεκριμένες και τυπικές παραβάσεις του κανονισμού του Financial Fair Play στις ελεγχόμενες περιόδους 2014-18. Το πρόστιμο είναι ανάλογο των εσόδων της ΠΑΕ ΑΕΚ από την UEFA για τη συμμετοχή της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις σε αυτή τη χρονική περίοδο.

Αυτές οι παραβάσεις έχουν ήδη θεραπευτεί, το θέμα είναι λήξαν και η ΠΑΕ ΑΕΚ σέβεται απόλυτα και είναι απόλυτα συμμορφωμένη με τις διατάξεις του FFP. Ως εκ τούτου δεν τίθεται κανένα απολύτως θέμα συμμετοχής μας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις".

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΑΕΚ UEFA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ