ΑΕΚ

ΑΕΚ: Αρνητικά όλα τα τεστ κορονοϊού, λήξη συναγερμού στην Ένωση

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ πανηγυρίζουν για το 4-0 επί της Κηφισιάς
Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ πανηγυρίζουν για το 4-0 επί της Κηφισιάς GEORGIA PANAGOPOULOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Οι παίκτες της ΑΕΚ υποβλήθηκαν σε νέα τεστ κορονοϊού τα οποία βγήκαν αρνητικά, με αποτέλεσμα να σημάνει "λήξη συναγερμού" μετά το θετικό δείγμα του Ανσαριφάρντ. Την Τρίτη (07/12) θα υποβληθεί στην αναμνηστική δόση το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Η ΑΕΚ φαίνεται να "αφήνει πίσω της" την ταλαιπωρία του κορονοϊού, μετά το θετικό δείγμα του Καρίμ Ανσαριφάρντ, καθώς στα νέα τεστ που υποβλήθηκε ολόκληρο το ποδοσφαιρικό τμήμα σήμερα (06/12) στα Σπάτα βγήκαν αρνητικά.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αργύρης Γιαννίκης έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές του για την Τρίτη (07/12), όπου οι ποδοσφαιριστές θα προχωρήσουν στην αναμνηστική δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού, πλην του Ανσαριφάρντ, αλλά και του Στάνκοβιτς, ο οποίος θα προχωρήσει σε καθαρισμό στον αριστερό του μηνίσκο.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ