ΑΕΚ

ΑΕΚ-Άρης 1-1

ΑΕΚ-Άρης 1-1
παπαδοπουλος μπλανκο

Με γκολ του Ζεντίλ στο 88' ο Άρης κατάφερε να πάρει την ισοπαλία με 1-1 στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ

Ο Άρης ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος, έχασε ευκαιρίες για να σκοράρει, όμως τελικά στο 45ο λεπτό, η ΑΕΚ ήταν αυτή που πήρε το προβάδισμα με γκολ του Εντίνιο στο 45'.
Στην επανάληψη η Ένωση προσπάθησε απλά να κρατήσει το σκορ και το πλήρωσε ακριβά καθώς στο 88' ο Ζεντίλ 12 λεπτά μετά την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο, ισοφάρισε σε 1-1 και μείωσε τις ελπίδες των "κιτρινόμαυρων" για πρωτάθλημα.

Η ισοπαλία ήταν πάντως ένα δίκαιο αποτέλεσμα καθώς η ΑΕΚ πέρα από το γκολ και ένα δοκάρι του Ριβάλντο από εκτέλεση φάουλ δεν ήταν καθόλου απειλητική, ενώ από την άλλη πλευρά ο Άρης κοίταξε στα μάτια τον Δικέφαλο έκανε το παιχνίδι του και όταν βρήκε ευκαιρία χτύπησε με τον Ζεντίλ στο 88ο λεπτό.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Άρης είχε να φύγει έστω και μ' έναν βαθμό από την έδρα της ΑΕΚ, εδώ και 14 χρόνια.
Οι συνθέσεις των ομάδων
ΑΕΚ (Νίκος Κωστένογλου): Μάχο, Μπούρμπος, Παπασταθόπουλος, Άλβες, Πλιάτσικας, Ενσαλίβα, Μαντούκα (60' Ζούλιο Σέζαρ), Εντίνιο (72' Ράμος), Ριβάλντο, Μπλάνκο, Καλόν (46' Τόζερ).

Άρης (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Κέλεμεν, Νέτο, Παπαδόπουλος, Ρονάλντο, Μάρκο Αουρέλιο, Νεμπεγλέρας (75' Κάλβο), Γιάχιτς, Σιστόν, Ίβιτς, Αμορόζο (76' Τιάγκο), Σανσόν (84' Χαβίτο).
Με μια ματιά
Ο Νίκος Κωστένογλου παρέταξε ένα ιδιαίτερα επιθετικό σχήμα 4-1-2-3 με τον Μάχο κάτω από τα δοκάρια, κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Άλβες και Παπασταθόπουλο, αριστερά ήταν ο Μπούρμπος, δεξιά ο Πλιάτσικας, αμυντικό χαφ ο Ενσαλίβα, στο κέντρο Ριβάλντο και Μαντούκα, στα άκρα της επίθεσης ήταν οι Εντίνιο και Καλόν, ενώ στην κορυφή ήταν ο Μπλάνκο.

Από την άλλη πλευρά ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, παρέταξε την ομάδα του με 4-2-1-3. Την εστία των "κιτρίνων" υπερασπίστηκε ο Κέλεμεν, στο κέντρο της άμυνας ήταν οι Παπαδόπουλος και Ρονάλντο, δεξιά ήταν ο Νέτο, αριστερά στη άμυνα ο Αουρέλιο, αμυντικά χαφ ήταν οι Γιάχιτς και Νεμπεγλέρας, στο κέντρο ήταν ο Ίβιτς, στα άκρα της επίθεσης οι Σιστόν και Σανσον, ενώ στην κορυφή ήταν ο Αμορόζο.

Τον θέαμα ήταν φτωχό στα πρώτα λεπτά του αγώνα με τις δύο ομάδες να δείχνουν φοβισμένες να βγουν μπροστά και να προσέχουν περισσότερο τα μετόπισθεν.

Παρόλα αυτά στο 2ο λεπτό η ΑΕΚ προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον Άρη πετυχαίνοντας ένα γρήγορο γκολ, όταν ύστερα από σέντρα από τα δεξιά του Πλιάτσικα ο Εντίνιο έπιασε την κεφαλιά από το ύψος της μεγάλης περιοχής, όμως ο Κέλεμεν έπεσε από τα δεξιά και μπλόκαρε την μπάλα.

Ο Άρης στεκόταν πολύ καλά στο γήπεδο, το ασφυκτικό πρεσάρισμα στο χώρο της μεσαίας γραμμής απέφερε καρπούς και η ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς έκανε το παιχνίδι της...

Στο 10ο λεπτό οι "κίτρινοι" απείλησαν για πρώτη φορά την εστία της ΑΕΚ, δημιουργώντας την πρώτη καλή ευκαιρία του ματς μέχρι εκείνη την στιγμή, όταν ο Σανσόν εκτέλεσε το κόρνερ, ο Γιάχιτς έπιασε την κεφαλιά, όμως η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μάχο.

Ο ρυθμός εξακολουθούσε να είναι χαμηλός, όμως ο Άρης προσπαθούσε να γίνει απειλητικός και στο 22ο λεπτό ο Σανσόν έκανε μια έξυπνη σέντρα από τα δεξιά, όμως ο Ίβιτς αφύλαχτος δεν πρόλαβε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά.

Οι παίκτες του Μπάγεβιτς ήταν πολύ επικίνδυνοι στις αντεπιθέσειςκαι σε μια τέτοια στο 30ο λεπτό, ο Νεμπεγλέρας έγινε αποδέκτης της μπάλας, μπήκε στην μεγάλη περιοχή και από δεξιά πλάγια θέση έκανε το σουτ αναγκάζοντας τον Μάχο να διώξει σε κόρνερ.

Στο 44' έπειτα από σέντρα του Νέτο από τα δεξιά και σύγχυση στην άμυνα της ΑΕΚ, η μπάλα στρώθηκε στον Σιστόν που έκανε έν δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχή, όμως η μπάλα πέρασε δίπλα από τιο αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας της ΑΕΚ.

Ο Άρης μπορεί να έχανε τις ευκαιρίες, όμως τελικά στο τελευταίο λεπτό της κανονικής διάρκειας του ημιχρόνου (45') η Ένωση κατάφερε να ανοίξει το σκορ και να πάει στο ημίχρονο με προβάδισμα. Συγκεκριμένα ο Ριβάλντο εκτέλεσε γρήγορα ένα φάουλ αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή, ο Εντίνιο έκανε κεφαλιά ψαράκι μέσα από την περιοχή και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Άρη.

Οι "κιτρινόμαυροι" μπηκαν δυνατά στον δευτερο μέρος προκειμένου να "κλειδώσουν" την νίκη και στο 48ο λεπτό έφτασαν κοντά στο 2-0, όταν ο Ριβάλντο εκτέλεσε εξαιρετικά ένα φάουλ από αριστερά λίγα μέτρα έξω από την περιοχή, όμως η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Κέλεμεν.

Η 'Ενωση παρουσίασε πολύ καλύτερη εικόνα στην επανάληψη και με το πλεονέκτημα του ενός γκολ κατάφερε να κάνει το παιχνίδι της, περιορίζοντας τους επιθετικές "ορέξεις" του Άρη και ξοδεύοντας το χρόνο.

Από την άλλη πλευρά ο Άρης προσπάθησε να αντιδράσει για να φτάσει στην ισοφάριση, όμως έβρισκε συνεχώς κλειστούς διαδρόμους προς την εστία της ΑΕΚ.

Στο 76ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι έχασαν την πρώτη καλή ευκαιρία για να ισοφαρίσουν, όταν έπειτα από εκπληκτική κάθετη πάσα του Ίβιτς από τα αριστερα, ο Σανσόν έκανε απευθείας το σουτ λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή, όμως η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Μάχο.

Και ενώ τα λεπτά κυλούσαν και όλα έδειχναν πως η ΑΕΚ θα πάρει έστω και δύσκολα την νίκη, δύο λεπτά πριν από την λήξη της κανονικής διάρκειας του αγώνα (88') ο Τιάγκο Ζεντίλ έβγαλε νοκ άουτ την την Ένωση, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Συγκεκριμένα ύστερα από ωραια ενέργεια του Σιστόν και ωραία πάσα, ο Τιάγκο Ζεντίλ με δυνατό διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή ισοφάρισε, παγώνοντας το ΟΑΚΑ.

Η ΑΕΚ δεν είχε το χρόνο και τα ψυχικά αποθέματα να πετύχει το γκολ που θα της δώσει την νίκη και έτσι έμεινε με την πικρή γεύση της ισοπαλίας.
Συνέντευξη Τύπου
Ριβάλντο: "Μας δυσκόλεψε το σύστημα που παίξαμε"

Στο σύστημα που παρατάχθηκε η ΑΕΚ, έριξε ευθύνες για την ισοπαλία, ο Ριβάλντο, λέγοντας: "Ο Άρης είναι μια πολύ καλά στημένη ομάδα. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο τα πράγματα δεν ήταν εύκολα. Μας δυσκόλεψε το γεγονός ότι παίξαμε με ένα αμυντικό χαφ".

Για το αν υπάρχουν πιθανότητες η ΑΕΚ να κατακτήσει το πρωτάθλημα ο Ριβάλντο είπε: "Αν δεν το πίστευα, θα σταματούσα σήμερα τις προπονήσεις. Απ’ τη στιγμή που έχουμε και μαθηματικές ελπίδες συνεχίζω τη σκληρή δουλειά. Στο ποδόσφαιρο όλα είναι ρευστά. Με σταματούν στο δρόμο φίλοι του Παναθηναϊκού και μου λένε ότι θα κατακτήσουμε το πρωτάθλημα για τα 100 χρόνια του συλλόγου. Από αύριο, όμως, και αυτοί δεν θα είναι τόσο σίγουροι".



Για τις αποδοκιμασίες προς το πρόσωπο του, υπογράμμισε: "Είναι φυσιολογικές, αφού πρόκειται για έναν παίχτη η ομάδα του οποίου έχασε βαθμούς".

Νίκος Κωστένογλου (ΑΕΚ): "Ως το 88ο λεπτό κρατούσαμε σήμερα τη νίκη, αλλά σε μια αντεπίθεση λίγο πριν το τέλος του αγώνα δεχθήκαμε το γκολ της ισοφάρισης. Σε ένα σημείο που είναι δύσκολο να αντιδράσεις. Στο πρώτο μέρος ο Άρης είχε καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας, όμως εμείς πετύχαμε το γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο βάλαμε έναν ακόμα παίκτη στο κέντρο (σ.σ. Τόζερ), για να έχουμε ισορροπία στο παιχνίδι μας και την κατοχή της μπάλας και ως ένα σημείο το καταφέραμε. Με τη δεύτερη αλλαγή του Μαντούκα με τον Σέζαρ, παρότι ο Μαντούκα ήταν καλός επιθετικά, θέλαμε έναν παίκτη φρέσκο ώστε να αντεπεξέλθουμε και αμυντικά. Στο τέλος θέλαμε να μπει ο Λυμπερόπουλος, αλλά άλλαξαν τα σχέδια μας με τον τραυματισμό του Εντίνιο. Στην επανάληψη ο Άρης δεν είχε ευκαιρίες, αλλά το γκολ σε αυτό το σημείο ήταν ψυχρολουσία για μας. Είχαμε την ευκαιρία να πλησιάσουμε την κορυφή. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια όλων των παιδιών".



Πιστεύετε ότι οι παίκτες σας θα βρουν το κουράγιο να σηκώσουν κεφάλι, μετά από το σημερινό αποτέλεσμα;


"Γνωρίζω ότι είναι πολύ δύσκολο αλλά οι ελπίδες δεν έχουν τελειώσει. Είμαστε υποχρεωμένοι να βελτιώσουμε την εικόνα της ομάδας και ένας βαθύτερος στόχος μας είναι τα πλέι οφ. Δεν πρέπει να καταθέσουμε τα όπλα. Έχουμε την ικανότητα να το κάνουμε".



Οι αποδοκιμασίες στο τέλος σαν ενόχλησαν;


"Δεν αντιλήφθηκα κάτι τέτοιο".



Η διαφορετική συμπεριφορά που έχουν κάποιοι παίκτες σας μέσα στο παιχνίδι, βοηθάει ή χαλάει στο τελικό αποτέλεσμα; Αναφέρομαι στη φάση που ο Μπλάνκο άφησε τη μπάλα για τον Ριβάλντο, ενώ κάποιος άλλος στη θέση δεν ξέρω αν θα έκανε το ίδιο.



"Θα έλεγα ότι στη συγκεκριμένη φάση, αν βάζαμε γκολ θα τελειώναμε το παιχνίδι. Νομίζω ότι πολύ σωστά άφησε ο Μπλάνκο τη μπάλα στον Ριβάλντο, αλλά επειδή του ήρθε στο δεξί πόδι και προσπάθησε να τη φέρει στο αριστερό, η μπάλα κόντραρε στους αμυντικούς. Άλλωστε, αυτό φάνηκε και στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, στο τέταρτο γκολ. Δεν νομίζω ότι έχουμε τέτοια προβλήματα".



Στο δεύτερο ημίχρονο παίξατε με ένα πιο ορθολογιστικό σχήμα. Όμως η ομάδα οπισθοχώρησε. Είναι ψυχολογικό το θέμα, ή οι παίκτες ξέρουν ότι δεν έχουν τη δυνατότητα για κάτι καλύτερο;



"Επειδή στην 11αδα έχουμε επιθετικογενείς παίκτες έχουμε πλεονέκτημα ότι μπορούμε να βγάλουμε γρήγορα μια αντεπίθεση, αλλά μειονέκτημα στην κατοχή και ότι κάνουμε εύκολα το λάθος, δίνοντας το δικαίωμα στον αντίπαλο να έχει καλύτερη κυκλοφορία. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν θα έλεγα ότι ο Άρης είχε υπεροχή. Είναι φυσιολογικό όμως, όταν περνάει ο χρόνος οι παίκτες να γυρνούν πίσω. Ωστόσο καταφέραμε σε 1-2 περιπτώσεις να βγάλουμε καλές αντεπιθέσεις".



Τι γίνεται πάντα και η ΑΕΚ την τελευταία στιγμή τα χαλάει όταν της δίνεται η ευκαιρία;



"Η κατάσταση που ήταν η ομάδα στο παρελθόν δεν ήταν καλή και με κάποιες κινήσεις προσπαθήσαμε να δώσουμε ποιότητα προσπαθώντας να έχουμε λίγο μεγαλύτερη ποσότητα στην προπόνηση. Πολλές φορές αυτά σε κάποιο παιχνίδι, μπορεί να μην μας βγουν τόσο καλά. Δεν νομίζω ότι δεν έχουμε ποιότητα και επειδή η ομάδα έχει πολλά χρόνια να κατακτήσει ένα πρωτάθλημα, δημιουργούνται αυτά τα σενάρια".



Σε αυτό το σημείο του πρωταθλήματος, περιμένατε περισσότερα πράγματα από τους έμπειρους παίκτες της ομάδας;



"Ένας προπονητής πρέπει να μην αναφέρετε μεμονωμένα σε παίκτες. Πρέπει να βελτιώσουμε τη συνολική εικόνα της ομάδας. Η ψυχολογία φέρνει κάποια καλά αποτελέσματα σε σύντομο χρονικό διάστημα, αλλά σε βάθος χρόνου όχι. Εμείς θέλουμε να βελτιώσουμε την ποιότητα των προπονήσεων. Δεν είναι εύκολο από τη μια μέρα στην άλλη να μεταμορφωθεί μια ομάδα. Και πάντα ανάλογα με τα χαρακτηριστικά των παικτών που έχεις στη διάθεση σου, διαφοροποιείς και την ενδεκάδα".



Ο Λυμπερόπουλος είναι εκτός φόρμας ή κουρασμένος;



"Όχι. Το ότι δεν έπαιξε στα προηγούμενα ματς, δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να επανέλθει στην ενδεκάδα. Σήμερα τον φώναξα να μπει, αλλά με την αναγκαστική αποχώρηση του Εντίνιο, άλλαξαν τα σχέδια μας".



Ποιος θα έβγαινε;


"Μάλλον ο Μπλάνκο. Θέλαμε να βάλουμε έναν παίκτη με επιθετικούς προσανατολισμούς που θα μπορούσε να κρατήσει τη μπάλα. Όμως και η απόδοση του Ράμος ήταν καλή".

Ντούσαν Μπάγεβιτς: "Ημασταν καλύτεροι από την ΑΕΚ, αλλά μας έλειπε ο σκόρερ. Ο Κόκε μου χρειαζόταν πιο πολύ στα δύο προηγούμενα εντός έδρας ματς".



Λάμπρος Σκόρδας: "Στο γήπεδο υπήρχε μόνο ο Αρης. Επρεπε να κερδίσουμε με πολλά γκολ, αλλά πήραμε μόνο την ισοπαλία. Ο Αρης είναι πολύ καλύτερος από τις ομάδες που διεκδικούν το πρωτάθλημα, αλλά δυστυχώς ασχολείστε μόνο με τις ομάδες της Αθήνας".



Όλα τα λεφτά...
Για άλλον έναν αγώνα κόντρα στους πρωτοπόρους του πρωταθλήματος, ο Άρης έδειξε πως δεν έχει να ζηλέψει τίποτα... Είναι μια ομάδα με εξαιρετικό υλικό, μ' έναν έμπειρο προπονητή ιδανικό καπετάνιο για το πλοίο με το όνομα Άρης και με το πειθαρχημένο παιχνίδι της παίρνει τις περισσότερες φορές αυτό που θέλει...
Ας ξεχάσουμε καλύτερα...
Με τέτοιες εμφανίσεις και παρόμοια νοοτροπία στο παιχνίδι της, η ΑΕΚ δεν μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα... Σίγουρα ο Άρης είναι μια εξαιρετική ομάδα, όμως η Ένωση που τόσο θέλει ένα πρωτάθλημα, δεν μπορεί να φοβάται μέσα στην έδρα της οποιαδήποτε ομάδα και να προσπαθεί να διατηρεί το 1-0 γιατί τις περισσότερες φορές θα το πληρώσει όπως σήμερα...
To Live του αγώνα...
Του Γιώργου Μαρκόπουλου

Η 11άδα των γηπεδούχων ΑΕΚ
(Ν. Κωστένογλου): Μάχο, Μπούρμπος, Παπασταθόπουλος, Άλβες, Πλιάτσικας, Ενσαλίβα, Μαντούκα, Εντίνιο, Ριβάλντο, Μπλάνκο, Καλόν
Η 11άδα των φιλοξενούμενων Αρης
(Ντ. Μπάγεβιτς): Κέλεμεν, Νέτο, Παπαδόπουλος, Ρονάλντο, Μάρκο Αουρέλιο, Νεμπεγλέρας, Γιάχιτς, Σιστόν, Ίβιτς, Αμορόζο, Σανσόν
Στοιχεία Αγώνα
Γήπεδο:"ΟΑΚΑ"
Διαιτητής: Κασναφέρης(Αθηνών)
Βοηθοί: Καλαϊτζίδης, Πάνου

1' Έναρξη αγώνα
2' Κεφαλιά ΑΕΚ Εντίνιο
Σέντρα του Πλιάτσικα από τα δεξιά, ο Εντίνιο έπιασε την κεφαλιά από το ύψος της μεγάλης περιοχής, με την μπάλα να καταλήγει στα χέρια του Κέλεμεν
5' Κίτρινη κάρτα Αρης Σιστόν
Κίτρινη κάρτα στο μέσο του Άρη για θέατρο
6' Σουτ Αρης Σιστόν
Σουτ του Σιστόν, η μπάλα πέρασε άουτ
10' Κεφαλιά Αρης Γιάχιτς
Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία του Άρη με τον Γιάχιτς να παίρνει την κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Σανσόν αλλά η μπάλα να περνάει πάνω από την εστία του Μάχο
20' Σχόλιο
Ο Άρης έχει πάρει τον έλεγχο της μεσαίας γραμμής
22' Ευκαιρία Αρης Ίβιτς
Ο Σανσόν έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Ίβιτς βγήκε στην πλάτη της άμυνας αλλά δεν πρόλαβε να βάλει το κεφάλι του και η ευκαιρία πέρασε ανεκμετάλλευτη
28' Σουτ ΑΕΚ Καλόν
Σουτ του Καλόν, δεν ανησυχεί ο Κέλεμεν
30' Σουτ Αρης Νεμπεγλέρας
Υποδειγματική αντεπίθεση από τον Άρη με τελικό αποδέκτη της τον Νεμπεγλέρα ο οποίος από δύσκολη γωνία δοκίμασε το σουτ στην αριστερή κάτω γωνία του Μάχο που απομάκρυνε σε κόρνερ
40' Σχόλιο
Οι δύο ομάδες ψάχνουν τον τρόπο για να σκοράρουν
42' Σουτ ΑΕΚ Καλόν
Δυνατό σουτ του Καλόν έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Κέλεμεν
44' Σουτ ΑΕΚ Σιστόν
Σέντρα του Νέτο από τα δεξιά, πρώτο σουτ η μπάλα κόντραρε στα σώματα των αμυντικών και κατέληξε στο Σιστόν που εξαπέλυσε ένα πολύ δυνατό σουτ στην κίνηση από το ύψος της περιοχής, αλλά η μπάλα κατέληξε ελάχιστα άουτ
45' Γκολ ΑΕΚ Εντίνιο
Γρήγορη εκτέλεση φάουλ από το Ριβάλντο, ο Εντίνιο από το ύψος της μικρής περιοχής πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κέλεμεν
45' Έναρξη καθυστερήσεων 1 Λεπτό
45' Λήξη ημιχρόνου
46' Σέντρα 2ου ημιχρόνου
46' Αλλαγή παίκτη ΑΕΚ
Ο Τόζερ στη θέση του Καλόν
46' Κίτρινη κάρτα ΑΕΚ Τόζερ
47' Κίτρινη κάρτα Αρης Αουρέλιο
48' Δοκάρι ΑΕΚ Ριβάλντο
Εξαιρετική απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ριβάλντο, η μπάλα προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι του Κέλεμεν και στη συνέχεια απομακρύνθηκε από την περιοχή
57' Σχόλιο
Πιο δυναμική η ΑΕΚ στο β' μέρος
60' Αλλαγή παίκτη ΑΕΚ
Ο Ζούλιο Σέζαρ στη θέση του Μαντούκα
72' Αλλαγή παίκτη ΑΕΚ
Ο Ράμος στη θέση του Εντίνιο
75' Αλλαγή παίκτη Αρης
Ο Κάλβο στη θέση Νεμπεγλέρα
76' Αλλαγή παίκτη Αρης
Ο Τιάγκο Ζεντίλ στη θέση του Αμορόζο
76' Σουτ Αρης Σανσόν
Κάθετη μπαλιά από τον Ίβιτς που βρήκε στην πλάτη της άμυνας της Ένωσης τον Σανσόν με τον τελευταίο να δοκιμάζει το σουτ στην κίνηση αλλά την μπάλα να περνάει δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Μάχο
77' Κίτρινη κάρτα ΑΕΚ Ράμος
81' Κίτρινη κάρτα Αρης Τιάγκο Ζεντίλ
84' Αλλαγή παίκτη Αρης
Ο Χαβίτο στη θέση του Σανσόν
85' Σουτ ΑΕΚ Ζούλιο Σέζαρ
Ο Μπλάνκο έδωσε έτοιμο γκολ στον Ριβάλντο, αυτός όμως καθυστέρησε και σούταρε στα σώματα. Στη συνέχεια της φάσης ο Ζούλιο Σέζαρ δοκίμασε το μακρινό σουτ με την μπάλα να καταλήγει άουτ
88' Γκολ Αρης Τιάγκο Ζεντίλ
Μπαλιά του Σιστόν που βρήκε τον Ζεντίλ μέσα στην περιοχή της ΑΕΚ με το δεύτερο να πραγματοποιεί ένα τεχνικό σουτ από αριστερά που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στο Μάχο
90' Έναρξη καθυστερήσεων 2 Λεπτά
92' Λήξη αγώνα




















































TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ