ΑΕΚ

ΑΕΚ: "Απόλυτη υπεύθυνη για τους ορισμούς η ΚΕΔ, να μην εμπλακεί ο Ολυμπιακός και ο ευνοούμενός του, Μαρκ Κλάτενμπεργκ"

Το σήμα της ΑΕΚ σε σημαιάκι του κόρνερ
Το σήμα της ΑΕΚ σε σημαιάκι του κόρνερ INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία σημειώνει και αυτή με τη σειρά της πως η ΚΕΔ είναι υπεύθυνη για τους ορισμούς και εξέφρασε και αυτή την επιθυμία της να μην εμπλακεί στη διαδικασία ο Ολυμπιακός και ο ευνοούμενός του, Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ έβγαλε και αυτή ανακοίνωση για τα όσα έγιναν τη Δευτέρα και τις εξελίξεις στην ελληνική διαιτησία. Οι άνθρωποι της Ένωσης τόνισαν ξανά πως είναι υπέρ της παρουσίας elite διαιτητών στα παιχνίδια των playoffs αλλά οι ορισμοί πρέπει να γίνονται από την ΚΕΔ και τόνισε πως δεν πρέπει να έχει εμπλοκή ο Ολυμπιακός και ο ευνοούμενός του Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

Επίσης τονίζει πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης ενήργησε χωρίς να ενημερώσει κανέναν στη λίγκα για τις κινήσεις του αλλά και την ανακοίνωση που έβγαλε η διοργανώτρια αρχή.

"Για ακόμα μία φορά το τελευταίο διάστημα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός χρησιμοποιεί τον θεσμικό του ρόλο ως πρόεδρος της Super League για να επιβάλλει τις επιδιώξεις της ομάδας του.

Χωρίς καμία εξουσιοδότηση από τις ΠΑΕ της Super League 1, χωρίς καν να ενημερώσει για την πρόθεσή του, ο κ. Μαρινάκης πήγε στα γραφεία της ΕΠΟ ως πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, συνοδευόμενος μάλιστα από τον αντιπρόεδρό του, και όχι ως εκπρόσωπος του Συνεταιρισμού.

Μετά το τέλος της συνάντησης με τον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Μπαλτάκο, προχώρησε και πάλι χωρίς να ενημερώσει τον Συνεταιρισμό σε ανακοίνωση ως πρόεδρος της Λίγκας αυτή την φορά. Σε αυτήν ισχυρίζεται ουσιαστικά πως συμφώνησε με τον πρόεδρο της ΕΠΟ να του φέρνει διαιτητές της επιλογής του μέσω του γνωστού και μη εξαιρετέου Κλάτενμπεργκ!

Από την πλευρά μας, εκφράζουμε ακόμα μία φορά την έντονη ενόχληση μας για την απόλυτη απαξίωση της Super League από τις τακτικές του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, που χρησιμοποιεί τον Συνεταιρισμό ως όχημα για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων της ομάδας του.

Υπενθυμίζουμε πως η Super League αιτήθηκε ομόφωνα στην ΕΠΟ τον ορισμό διαιτητών UEFA Elite στους αγώνες των play offs εφόσον βέβαια αυτό είναι εφικτό και εφόσον η σχετική διαδικασία διεξάγεται θεσμικά και σύννομα από το αρμόδιο όργανο της ομοσπονδίας. Δηλαδή με την απόλυτη ευθύνη της ΚΕΔ, όπως προβλέπεται κανονιστικά. Και φυσικά όχι με ευθύνη ή οποιαδήποτε συμμετοχή του Κλάτενμπεργκ.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ τονίζει και πάλι πως δεν υπάρχει καμία περίπτωση να δεχθεί οποιαδήποτε εξωθεσμική διαδικασία στην επιλογή και τον ορισμό διαιτητών, πόσο μάλλον όταν σε αυτή επιχειρεί με κάθε τρόπο να εμπλακεί ο Ολυμπιακός και ο ευνοούμενός του, Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

Ό,τι άλλο έχουμε να πούμε, θα το πούμε στην σύσκεψη των επικεφαλής των ΠΑΕ που διεκδικούν το πρωτάθλημα με τις ΕΠΟ-ΚΕΔ την προσεχή Δευτέρα 27/3".

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ