ΑΕΚ

ΑΕΚ: Από τον Γαλανόπουλο αρχίζει ο άξονας για το ματς με Άρη

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Σκέψεις για τροποποιήσεις στον άξονα της ΑΕΚ με τον Κώστα Γαλανόπουλο να είναι ο βασικός υποψήφιος ν' αρχίσει στη βασική 11αδα κόντρα στον Άρη. Προκρίνεται ως παρτενέρ του ο Κρστίτσιτς.

Η ΑΕΚ επιστρέφει στη δράση της Super League 1 την Κυριακή (24/11) με αντίπαλο τον Άρη στο Ολυμπιακό Στάδιο. Ο Νίκος Κωστένογλου στις τελευταίες προπονήσεις της Ένωσης έχει δείξει διάθεση να προχωρήσει σε αλλαγές προσώπων όσον αφορά στον άξονα της ομάδας του.

Συγκεκριμένα, ο Κώστας Γαλανόπουλος που προέρχεται από εξαιρετικές εμφανίσεις με την Εθνική κόντρα σε Αρμενία και Φινλανδία, προορίζεται για βασικός στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Σχετικά με τον παρτενέρ του, όμως, υπάρχει ερωτηματικό. Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, οι πιθανότητες τείνουν στο να πάρει θέση στην 11αδα ο Νέναντ Κρστίτσιτς αντί του Αντρέ Σιμόες.

Από εκεί και πέρα, σχετικά με την άμυνα της ΑΕΚ, και εκεί αναμένονται αλλαγές διότι προέκυψε η θλάση του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι. Για βασικός πάει ο Ογκνιέν Βράνιες που επέστρεψε από την τιμωρία του και μία θέση δίπλα στον Βόσνιο παίζεται ανάμεσα στους Οικονόμου και Σβάρνα.

Ο Μάριος Οικονόμου προέρχεται από τραυματισμό και δεν είχε αγωνιστεί στο τελευταίο ματς με τον Παναθηναϊκό, ενώ ο Σβάρνας που έπαιξε έχει ρυθμό, πράγμα που του δίνει ένα μικρό προβάδισμα. Βεβαίως, είναι νωρίς ακόμα για ξεκάθαρη εικόνα για την ενδεκάδα της Ένωσης, ωστόσο ο Γαλανόπουλος απ' όλους τους προαναφερθέντες είναι η πιο στάνταρ περίπτωση.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ