ΑΕΚ

ΑΕΚ: ​Ανοίγει ο δρόμος για Πινέδα

Ο Ορμπελίν Πινέδα
Ο Ορμπελίν Πινέδα © 2021 MICHAEL AINSWORTH/AP IMAGES

Ο Ορμπελίν Πινέδα συμφώνησε να αποχωρήσει από τη Θέλτα, με τον δρόμο προς την ΑΕΚ να ανοίγει για τον 26χρονο Μεξικανό μέσο.

Ο Ορμπελίν Πινέδα βρίσκεται στη λίστα του Ματίας Αλμέιδα για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής της ΑΕΚ, με τον νέο προπονητή της Ένωσης να επιθυμεί να συνεργαστεί εκ νέου μαζί του (η πρώτη φορά ήταν στη Σίβας το 2016-18).

Όπως αναφέρουν ΜΜΕ σε Μεξικό και Ισπανία, ο 26χρονος κεντρικός μέσος συμφώνησε να αποχωρήσει από τη Θέλτα, με την οποία φέτος μέτρησε μόλις επτά συμμετοχές στη La Liga. Ως εκ τούτου, ο δρόμος προς την ΑΕΚ ανοίγει.

Σύμφωνα, μάλιστα, με πληροφορίες του SPORT24 ο Πινέδα και ο Αλμέιδα έχουν συναποφασίσει να συνεργαστούν ξανά και είναι πολύ πιθανό η υπόθεση του 26χρονου να προχωρήσει άμεσα.

Ο Μεξικανός έκανε τα πρώτα του βήματα στις ακαδημίες της Κερέταρο, με τη Σίβας να τον αποκτά τον Ιανουάριο του 2016. Εκεί έμεινε για τρία χρόνια, μέχρι να συνεχίσει στην Κρους Αζούλ, η οποία τον έκανε δικό της αντί περίπου 10 εκατ. ευρώ.

Τον περασμένο Ιανουάριο έκανε το επόμενο βήμα στην καριέρα του και για πρώτη φορά αγωνίστηκε εκτός Μεξικό, καθώς αποκτήθηκε από τη Θέλτα ως ελεύθερος.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ