THE SPORTS ECONOMIST

ΑΕΚ: Αναμένοντας τα επίσημα από την Κόπερ, νέος δανεισμός ενόψει για τον Λάτσι

ΑΕΚ: Αναμένοντας τα επίσημα από την Κόπερ, νέος δανεισμός ενόψει για τον Λάτσι
EUROKINISSI

Τις αμέσως επόμενες ημέρες αναμένεται διευκρινιστική επαφή με την Κόπερ ώστε να διαπιστωθεί αν η δημοσιευμένη πρόθεση του σλοβένικου club για τερματισμό του δανεισμού του Ζίγκα Λάτσι ευσταθεί και, εφόσον πιθανότατα ισχύει κάτι τέτοιο, να ξεκινήσει η διαδικασία για νέο δανεισμό του 20χρονου κεντρικού αμυντικού ως το τέλος της σεζόν. 

Project για την ΑΕΚ ο Ζίγκα Λάτσι. Από τα μεγαλύτερα της Ένωσης, όπως τουλάχιστον διατείνονται οι υπεύθυνοι των «κιτρινόμαυρων».

Ολοκλήρωσε την προπέρσινη σεζόν βασικός, πέρυσι προτιμήθηκε να πάρει εγγυημένο χρόνο συμμετοχής αγωνιζόμενος στην ΑΕΚ Β’, το καλοκαίρι μετά την αξιολόγησή του και από τον Ματίας Αλμέιδα επιλέχθηκε για να συνεχίσει να βρίσκει αγωνιστικά λεπτά και παιχνίδια να δοθεί δανεικός και κατόπιν και δικής του επιθυμίας παραχωρήθηκε στην ομάδα της πατρίδας του, την Κόπερ.

Δανεισμός όμως που απέτυχε να ικανοποιήσει τα ζητούμενα. Και έτσι χτες προέκυψε από την Σλοβενία δημοσίευμα με το οποίο γίνεται λόγος πως η Κόπερ θα τερματίσει πρόωρα τον δανεισμό του 20χρονου κεντρικού αμυντικού. Ενδεικτικό πάντως πως ούτε η ΑΕΚ ούτε και ο ίδιος ο Λάτσι γνώριζαν για τη συγκεκριμένη πρόθεση, μιας και δεν είχαν – ως και χτες – ενημερωθεί αρμοδίως από τους υπεύθυνους του σλοβενικού club.

Προφανώς πάντως δεν αποτελεί και εξέλιξη αιφνιδιαστική καθώς όλο και όλο ως τώρα στη σεζόν ο Λάτσι έχει αγωνιστεί μόνο ένα ημίχρονο στην μέχρι στιγμής δεύτερη του σλοβένικου πρωταθλήματος (στο -12 από την πρωτοπόρο Ολίμπια Λιουμπλιάνα).

Σε κάθε περίπτωση, τόσο η ΑΕΚ όσο και ο Λάτσι θα αναζητήσουν την επισημοποίηση της συγκεκριμένης πρόθεσης από μεριάς Κόπερ. Άμεσα, τις επόμενες κιόλας μέρες, ειδικά από την στιγμή που το πρωτάθλημα Σλοβενίας διακόπτεται μετά το Σαββατοκύριακο και ξεκινάει εκ νέου στις αρχές Φεβρουαρίου.

Και αυτό ώστε να αποσαφηνιστεί το επόμενο βήμα για τον Σλοβένο στόπερ. Το στάτους του Λάτσι ως προς τη θέση του στην ιεραρχία της Ένωσης σαφώς και δεν έχει αλλάξει, ειδικά από την στιγμή που δεν έχει αγωνιστεί καθόλου φέτος, οπότε ένας νέος δανεισμός είναι το πιθανότερο σενάριο.

Η διαφορά συνίσταται στο ότι θα αναζητηθεί πλέον ομάδα – ακόμη και εντός των συνόρων - που δεδομένα θα προσφέρει τον απαιτούμενο χρόνο στον Λάτσι, τουλάχιστον ως το υπόλοιπο της τρέχουσας σεζόν.

TAGS THE SPORTS ECONOMIST ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ