ΑΕΚ

ΑΕΚ: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Βασίλη Παυλίδη για τη Β' ομάδα

ΑΕΚ: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Βασίλη Παυλίδη για τη Β' ομάδα
Ο Βασίλης Παυλίδης με τη φανέλα της ΑΕΚ Β' AEK FC

Την απόκτηση του Βασίλη Παυλίδη ανακοίνωσε η ΑΕΚ, όπως αποκάλυψε το SPORT24 και ο Αντώνης Οικονομίδης, με τον 21χρονο στόπερ να ενισχύει σε πρώτο στάδιο τη Β' ομάδα της Ένωσης.

Ο Ρόμπερτ Λιούμπισιτς αν και η πλέον προβεβλημένη κίνηση της ΑΕΚ στο μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου δεν ήταν η μοναδική, καθώς η Ένωση ανακοίνωσε την απόκτηση και του Βασίλη Παυλίδη, με τον 21χρονο στόπερ να εντάσσεται αρχικώς στο ρόστερ της Β' ομάδας, όπως είχε αποκαλύψει το SPORT24 και ο Αντώνης Οικονομίδης.

Πρόκειται για τον αδερφό του επιθετικού που "βγάζει μάτια" στην Ολλανδία, Βαγγέλη Παυλίδη, και σε αντίθεση με τον Έλληνα διεθνή ο Βασίλης αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας.

Ο υψηλόσωμος (1,86 μ.) στόπερ άρχισε την καριέρα του στους Μπέμπηδες 2000, ενώ το 2017 ενσωματώθηκε στις Ακαδημίες της Σάλκε, στην οποία έκανε μάλιστα, το επαγγελματικό του ντεμπούτο σε ηλικία 18 χρόνων, σε έναν αγώνα της Bundesliga τον Μάιο του 2021.

Ακολούθησε η Άλκμααρ, συνυπάρχοντας με τον αδερφό του, ενώ από τον Ιανουάριο του 2023 αγωνιζόταν στην Τοπ Ος. Η ΑΕΚ Β' είναι στην 8η θέση του Βορείου Ομίλου της Super League με 19 βαθμούς ύστερα από 15 αγωνιστικές.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΑΔΑ SUPER LEAGUE 2
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ