ΑΕΚ

ΑΕΚ: Ανακοινώνει αποστολή το Μαρόκο για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής, αγωνία στην Ένωση για τη συμμετοχή του Άμραμπατ

ΑΕΚ: Ανακοινώνει αποστολή το Μαρόκο για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής, αγωνία στην Ένωση για τη συμμετοχή του Άμραμπατ
Ο Νόρντιν Άμραμπατ με τη φανέλα της ΑΕΚ κόντρα στον Άγιαξ για τους ομίλους του Europa League INTIME SPORTS

Αγωνία επικρατεί στο στρατόπεδο της ΑΕΚ σχετικά με τη συμμετοχή ή μη του Νόρντιν Άμραμπατ στην αποστολή του Μαρόκου για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής, με τον 36χρονο εξτρέμ να βρίσκεται στην αρχική 55μελή λίστα. Η τελική 23άδα θα ανακοινωθεί το πρωί της Πέμπτης (28/12).

Πολλά είναι τα προβλήματα που θα προκαλέσουν στην ΑΕΚ το Κύπελλο Εθνών Αφρικής και το Ασιατικό Κύπελλο Εθνών Ποδοσφαίρου.

Οι δύο διοργανώσεις θα πραγματοποιηθούν 13 Ιανουαρίου - 11 Φεβρουαρίου και 12 Ιανουαρίου με 10 Φλεβάρη αντιστοίχως, με τον Ματίας Αλμέιδα να καλείται να προσαρμόσει τα αγωνιστικά του πλάνα χωρίς τους: Άρολντ Μουκουντί, Ζίνι, Εχσάν Χαζτισαφί και Μίλαντ Μοχαμάντι.

Το νούμερο των απωλειών ενδέχεται να ανέβει στους πέντε ποδοσφαιριστές, καθώς ο Νόρντιν Άμραμπατ βρίσκεται στην αρχική 55μελή λίστα του ομοσπονδιακού προπονητή του Μαρόκου, Βαλίντ Ρεγκραγκί, με την Ένωση να περιμένει με ανυπομονησία τις τελικές κλήσεις.

Αυτές θα ανακοινωθούν το πρωί της Πέμπτης (28/12) σε συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία του Μαρόκου, με τις πιθανότητες, ωστόσο, να μην είναι με το μέρος του 36χρονου εξτρέμ, αφού όπως αναφέρουν τα μέσα της χώρας ο 48χρονος τεχνικός θα βασιστεί στον κορμό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ.

Τελευταία φορά που αγωνίστηκε ο Άμραμπατ με τη φανέλα της εθνικής Μαρόκου ήταν στις 19 Νοεμβρίου του 2019, σε αγώνα εναντίον του Μπορουντί για τα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΡΟΚΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ