ΑΕΚ

ΑΕΚ 2008-2009

ΑΕΚ 2008-2009
ΑΕΚ σημα logo

To SPORT 24 σας παρουσιάζει όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την ΑΕΚ της σεζόν 2008-2009

Ο στόχος είναι γνωστός και δεν αλλάζει εδώ και πολλά χρόνια. Ο κόσμος θέλει πρωτάθλημα και αυτό θα επιδιώξει ο Γιώργος Δώνης στην πρώτη του χρονιά στην Ένωση.
Τα προβλήματα δεν λείπουν καθώς μετά την απόφαση του Ντέμη Νικολαΐδη να ανακοινώσει πως θα αποχωρήσει στο τέλος της χρονιάς θα κάνει ακόμα χειρότερο το κλίμα στις εξέδρες που εδώ και χρόνια είναι χωρισμένο. Η ΑΕΚ πορεύεται με πρόεδρο με ημερομηνία λήξης και τα όσα συνεπάγεται κάτι τέτοιο.

Πολλά από τα "βαριά" ονόματα της ομάδας αποχώρησαν (Δέλλας, Λυμπερόπουλος, Ριβάλντο Παπασταθόπουλος) ή σταμάτησαν το ποδόσφαιρο (Ζήκος) αλλά οι... νέοι θα πρέπει να δώσουν απαντήσεις και να δικαιολογήσουν την αιτία που ξαναχτίστηκε μία ομάδα "πρωταθλήτρια"

Ο Σκόκο, ο Μπασινάς και ο Κυργιάκος αναμένεται να είναι οι στυλοβάτες της νέας προσπάθειας ενώ παραμένει ερωτηματικό τι θα γίνει με τον Μπλάνκο. Ο πρώτος σκόρερ και πολυτιμότερος παίκτης του περσινού πρωταθλήματος για την Ένωση δεν δείχνει να μπορεί να προσαρμοστεί στα σχέδια του Δώνη (χωρίς να ευθύνεται ο ίδιος) και πολλά θα εξαρτηθούν από την αγωνιστική του κατάσταση.

Η χρονιά δίχως άλλο είναι περίεργη αλλά η ΑΕΚ θα πρέπει να βρει τον τρόπο να πρωταγωνιστήσει γιατί είναι αναγκασμένη να το κάνει. Η ιστορία της την θέλει να παλεύει για το πρωτάθλημα και τίποτα λιγότερο. Άλλωστε 14 χρονιά είναι πάρα πολλά.

Προφίλ

Ίδρυση: 1924
Χρώματα: Κίτρινο - Μαύρο
Διεύθυνση: Γράμμου 69-71, Μαρούσι, 151 24
Τηλέφωνο: 210 6121371
Fax: 210 6121563
Website: www.aekfc.gr
E-mail: [email protected]
Χορηγός: LG Electronics
Εμφανίσεις: Puma

Τίτλοι


Πρωταθλήματα (11)
1939, 1940, 1963, 1968, 1971, 1978, 1979, 1989, 1992, 1993, 1994
Κύπελλα (13)
1931, 1939, 1949, 1950, 1956, 1964, 1966, 1978, 1983, 1996, 1997, 2000, 2002
Σούπερ Καπ (2)
1989, 1996
Λιγκ Καπ (1)
1990

- Πέρσι


Η ΑΕΚ τερμάτισε στην δεύτερη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και στην τρίτη μετά τα play off. Η Ένωση θα μπορούσε να κατακτήσει το πολυπόθητο πρωτάθλημα αν δεν υπήρχε η γνωστή υπόθεση με τον Βάλνερ και τους βαθμούς που δόθηκαν στον Ολυμπιακό από το CAS. Ο δικέφαλος της Αθήνας κατέκτησε πρωτιές στις επιμέρους βαθμολογίες (επίθεση, άμυνα, πρώτο σκόρερ) αλλά δεν κατάφερε να σηκώσει στο τέλος την κούπα του πρωταθλήματος.

Οι κιτρινόμαυροι ξεκίνησαν και τελείωσαν το πρωτάθλημα εντυπωσιακά με συνεχόμενες νίκες αλλά στη μέση του δεν κατάφεραν να διατηρήσουν την απόδοσή τους σε υψηλά επίπεδα. Η ομάδα είχε πολλά προβλήματα με αποκορύφωση την φυγή του Φερέρ (αντικαταστάθηκε από τον Νίκο Κωστένογλου) η οποία προκάλεσε τόσο αγωνιστικά όσο και εξωαγωνιστικά προβλήματα στην ομάδα.

Το τέλος τους πρωταθλήματος με τους ποδοσφαιριστές, τον κόσμο και την διοίκηση να θεωρεί την ΑΕΚ πρωταθλήτρια έφεραν την ομάδα πριν την έναρξη των play off σχεδόν διαλυμένη. Πολλά από τα πρωτοκλασάτα ονόματα δεν ήθελαν να αγωνιστούν με τις γνωστές συνέπειες στα μετέπειτα παιχνίδια.

Ο Μπλάνκο ήταν ο άνθρωπος που οδήγησε την ΑΕΚ στα δύσκολα με κρίσιμα γκολ. Ο Αργεντινός επιθετικός αν και δεν είχε πάντα θέση βασικού κατάφερε να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα με 19 τέρματα εκ των οποίων τα περισσότερα ήταν βαθμοί για την Ένωση.

- Αστέρι

Ο Ριβάλντο που θα έπαιρνε τον τίτλο του "αστεριού" αποχώρησε πέντε ημέρες πριν λήξει η μεταγραφική περίοδος και ο αμέσως επόμενος είναι ο Σκόκο. Ο Αργεντινός επιθετικός έδειξε στην προετοιμασία πως είναι ο άνθρωπος που μπορεί να αλλάξει την εικόνα της ΑΕΚ μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Όπως άλλωστε δήλωσε και ο πρόεδρος της Ένωσης, Ντέμης Νικολαΐδης, ο Σκόκο είναι ο παίκτης που εδώ και δύο χρόνια ήθελε να αποκτήσει η ΑΕΚ. Η τεχνική του κατάρτιση είναι αδιαμφισβήτητη και πως θα μπορούσε να είναι αλλιώς αφού προέρχεται από την Αργεντινή.

Στα φιλικά έδειξε μέρος του ταλέντου του αλλά σίγουρα μπορεί να κάνει περισσότερα και αυτό περιμένουν και οι φίλοι της Ένωσης.

- Ονειρο θερινής νυκτός

Μην ψάχνετε μεγάλα-τρανταχτά ονόματα του Ευρωπαϊκού στερεώματος. Άλλωστε η ΑΕΚ ποτέ δεν κινήθηκε με αξιώσεις για ένα τέτοιο ποδοσφαιριστή καθώς το μπάτζετ δεν επέτρεπε τέτοιες κινήσεις.

O Κώστας Κατσουράνης αγαπήθηκε όσο λίγοι από την εξέδρα της ΑΕΚ και έδωσε τα πάντα στην αγαπημένη του ομάδα μέχρι που έφυγε για το Ευρωπαϊκό όνειρο. Η Ένωση ποτέ δεν είπε όχι στα σχέδια του και φέτος το καλοκαίρι μπορεί να ήθελε η νύφη (ΑΕΚ) και ο γαμπρός (Κατσουράνης) αλλά η πεθερά (Μπενφίκα) ήταν ανένδοτη.

Ο Έλληνας αμυντικός μέσος δεν υπολογίζεται από τον προπονητή του αλλά η Πορτογαλική ομάδα έχει ξοδέψει πολλά για να τον αποκτήσει και παρά το γεγονός πως δεν παίζει γνωρίζει πως έχει στην διάθεσή της έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή.

Τα χρήματα ήταν πολλά για την ΑΕΚ ώστε να αγοραστεί από την Μπενφίκα και όλο το καλοκαίρι οι Ενωσίτες περίμεναν μήπως οι Πορτογάλοι υπέκυπταν στην θέληση του Κατσουράνη και τον έδιναν ως δανεικός στην ΑΕΚ. Αυτό δεν έγινε όμως ποτέ και το όνειρο έμεινε όνειρο.

Ο Σίλβα Κλέιτον ήταν ο διακαής πόθος του Γιώργου Δώνη πριν ακόμα αναλάβει επίσημα την ΑΕΚ. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός ήταν παίκτης του Έλληνα τεχνικού στην Λάρισα και ήθελε να τον πάριε μαζί του στους Θρακομακεδόνες. Η Ένωση έφτασε κοντά στην απόκτηση του αλλά το σήριαλ που άνοιξε το καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι τελείωσε με πράσινη απόχρωση.

Τον Κλέιτον ήθελαν τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και ο Ολυμπιακός αλλά από τη στιγμή που το κόστος της μεταγραφής τους έφτασε στα δύο εκατομμύρια ευρώ η Ένωση δεν ήθελε να ακολουθήσει το τριφύλλι που επιθυμούσε οπωσδήποτε να κλείσει τον παίκτη ως την πρώτη νίκη της πολυμετοχικότητας απέναντι στον Σωκράτη Κόκκαλη.

Μετά και την φυγή του Ριβάλντο στο τέλος του καλοκαιριού σίγουρα στην Ένωση θα σκέφτονται πόσο διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα αν ο Κλέιτον φορούσε την φανέλα με τον δικέφαλο αετό στο στήθος.

- Ηρθαν



Μαϊστόροβιτς, Μπερνς, Σκόκο, Σάχα, Ρίκκα, Κουτρουμάνος, Χετεμάι, Γκέντσογλου, Ζορμπάς, Χουάνφραν, Μπασινάς, Κυργιακος, Τζιμπούρ, Πελετιέρι

- Εφυγαν

Καπετάνος, Ζήκος, Σέζαρ, Μπούρμπος, Τόζερ, Ασκάρατε, Μανού, Μορέτο, Λυμπερόπουλος, Καλόν, Χρόνης (δαν), Μπαρμπούδης (δαν), Φυσέκης (δαν), Ντιούφ (δαν), Χρόνης, Τόφας (δαν), Δέλλας, Παπασταθόπουλος, Ριβάλντο

- Συν

Αρχίζοντας από τον "άσσο" η ΑΕΚ βρήκε μετά την φυγή του Σορεντίνο έναν αξιόπιστο τερματοφύλακα. Ο Σεμπαστιάν Σάχα έδειξε τα εξαιρετικά του στοιχεία στα φιλικά προετοιμασίας. Πολύ καλά ρεφλέξ, σταθερός στις εξόδους του και καλός με την μπάλα στα πόδια. Η άμυνα της Ένωσης μπορεί να αισθάνεται σιγουριά με τον Αργεντινό στα γκολπόστ μετά από αρκετά χρόνια. Πολλοί λένε πως μία ομάδα για να πάει καλά πρέπει να έχει έναν αξιόπιστο τερματοφύλακα. Οι κιτρινόμαυροι με τον Σάχα πέτυχαν "διάνα".

Ο Χουαν Φρανσίσκο Γκαρθία Γκαρθία όπως είναι το κανονικό όνομα του Χουανφράν είναι σαφώς καλύτερος από τον Αρουαμπαρένα. Μπορεί από το καλοκαίρι να μην είναι δυνατόν να κριθεί πόσο καλός είναι και πόσο θα βοηθήσει την Ένωση αλλά με τα όσα έδειξε το καλοκαίρι θα προσφέρει πιο πολλά από τον προκάτοχό του. Η ΑΕΚ κερδίζει σε σχέση με πέρσι στην αριστερή πλευρά με έναν ποδοσφαιριστή σταθερό αμυντικά και με καλές σέντρες επιθετικά.

Στην άμυνα πάλι μπορεί να έφυγαν Δέλλας, Παπασταθόπουλος αλλά η μεταγραφή του Κυργιάκου μόνο απαρατήρητη δεν περνάει. Ηγετική φυσιογνωμία και αδιαμφισβήτητα ο καλύτερος έλληνας αμυντικός τα τελευταία χρόνια με παρουσίες στο Γερμανικό αλλά και στο Σκωτσέζικο πρωτάθλημα. Η Ένωση βρήκε στο πρόσωπό του τον ηγέτη που έψαχνε για τα μετόπισθεν.

Στην μεσαία γραμμή τα ίδια ισχύουν ια τον Άγγελο Μπασινά. Ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας θα γίνει ο άνθρωπος που θα στηριχτεί η Ένωση μετά τις εξόδους των Δέλλα, Λυμπερόπουλου. Το μυαλό του Μπασινά και η ηρεμία που μπορεί να δώσει στην μεσαία γραμμή της Ένωσης είναι στοιχεία που έλειπαν από τον δικέφαλο.

Στην επίθεση ο Νάτσο Σκόκο θα δώσει αυτό το κάτι παραπάνω που χρειάζεται η κάθε ομάδα στα δύσκολα. Είναι παίκτης που μπορεί με μία ενέργεια να "καθαρίσει" το πιο δύσκολο παιχνίδι και όσο περνάει ο καιρός -γιατί μην ξεχνάμε πως πέρασε τον ωκεανό για να έρθει στην Ελλάδα - θα προσπαρμόζεται περισσότερο κα θα προσφέρει περισσότερα.

- Πλην



Αρχίζοντας από τα εξωαγωνιστικά η ΑΕΚ δύσκολα θα βρει την ηρεμία που χρειάζεται μία ομάδα για να κάνει πρωταθλητισμό. Ο Ντέμης Νικολαΐδης έχει ήδη ανακοινώσει πως θα αποχωρήσει στο τέλος της χρονιάς με ότι συνεπάγεται αυτό. Η κόντρα με την "Original" σίγουρα θα μεγαλώνει μέρα με την μέρα και ειδικά μετά από κάποιο στραβοπάτημα.

Για την ΑΕΚ η ομάδα την περασμένη σεζόν κατέκτησε το πρωτάθλημα. Ήταν καλύτερη από τους αντιπάλους της σε όλους τους τομείς αλλά παρ όλα αυτά, αυτή η ομάδα ξηλώθηκε για να χτιστεί από την αρχή. Η Ένωση αδυνατεί να κρατήσει ένα κορμό παικτών τα τελευταία χρόνια και αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα μειονεκτήματά της.

Ο Γιώργος Δώνης ήρθε στην ΑΕΚ με σκοπό να περάσει την δική του φιλοσοφία και το δικό του παιχνίδι. Όχι άδικα φυσικά καθώς πρόκειται ίσως για τον καλύτερο προπονητή της νέας γενιάς. Στα φιλικά όμως η Ένωση έδειξε να μην έχει τα εργαλεία ώστε να αποδώσει κάτω από το νέο σύστημα του τεχνικού της που παρεμπιπτόντως είναι και το πλέον δύσκολο στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Συνέπεια αυτού και η εξαφάνιση του Ίσμαελ Μπλάνκο, του καλύτερου παίκτη της περασμένης σεζόν και πρώτου σκόρερ στην ομάδα. Ο Αργεντινός δεν μπορεί να παίξει με πλάτη στο τέρμα όπως επιτάσσεται να κάνει ο μοναδικός επιθετικός με αποτέλεσμα να αποδυναμώνεται η επίθεση της Ένωσης.

Το μεγάλο όνομα από την αγορά του εξωτερικού δεν ήρθε ποτέ ακόμα και αν το περίμεναν όλοι μέχρι τελευταία στιγμή. Διοίκηση και προπονητής επέλεξαν ποδοσφαιριστές που αν δεν βγουν η ΑΕΚ θα έχει σοβαρό πρόβλημα. Για ακόμη μία χρονιά το μπάτζετ έμεινα χαμηλά σε σχέση με τους δύο αντιπάλους και αυτό δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο όταν όλοι τρέχουν στην ίδια κούρσα.

- Ρόστερ



Νούμερο Όνομα Θέση Ηλικία Προηγ. ομάδα
1 Καφές Παντελής Μέσος 30 Ολυμπιακός
2 Έντσον Ράμος Σίλβα Αμυντικός 22 Μόγκι Μίριμ
4 Ζεράλδο Ουάσινγκτον Άλβες Αμυντικός 28 Πάκος Φερέιρα
5 Μαϊστόροβιτς Ντάνιελ Αμυντικός 31 Βασιλεία
6 Αλεξόπουλος Γιώργος Αμυντικός 31 Αιγάλεω
7 Χουάν Φρανσίσκο Γκαρθία Γκαρθία Αμυντικός 32 Σαραγόσα
8 Ενσαλίβα Ταμαντανί Μέσος 26 Πανιώνιος
9 Αρνάλντο Έντι Λόπεζ ντα Σίλβα "Εντίνιο" Επιθετικός 26 Βιτόρια Σετουμπάλ
10 Τζιμπούρ Ράφικ Τζοχέιρ Επιθετικός 24 Πανιώνιος
11 Μαντούκα Γκουστάβο Επιθετικός 28 Μπενφίκα
13 Κουτρομάνος Δημήτρης Αμυντικός 21 Παναιτωλικός
14 Μπασινάς Άγγελος Μέσος 32 Μαγιόρκα
16 Πλιάτσικας Βασίλης Μέσος 20 Χαϊδάρι
17 Ρίκκα Αντώνης Μέσος 22 Skoda Ξάνθη
18 Μπλάνκο Ισμαέλ Επιθετικός 25 Κόλον
19 Λαγός Παναγιώτης Μέσος 23 Ηρακλής
20 Μπερνς Νέιθαν Μεσοεπιθετικός 20 Αδελαΐδα Γιουνάιτεντ
22 Κονέ Παναγιώτης Μέσος 21 Λανς
23 Σάχα Ντιέγκο Σεμπαστιάν Τερματοφύλακας 29 Σαν Λορένζο
24 Πελετιέρι Αγκουστίν Ντάνιελ Μέσος 26 Λανούς
25 Κυργιάκος Σωτήρης Αμυντικός 29 Αϊντραχτ Φρανκφούρτης
31 Γεωργέας Νίκος Αμυντικός 32 Καλαμάτα
32 Σκόκο Ιγνάσιο Μάρτιν Επιθετικός 23 Πούμας
34 Τσαχτσίδης Παναγιώτης Μέσος 17 Ερασ.ΑΕΚ
40 Ζορμπάς Παναγιώτης Μέσος 21 Παναιτωλικός
56 Χετεμάι Περπαρίμ Μέσος 22 Ελσίνκι
77 Μάχο Γούργκεν Τερματοφύλακας 31 Καιζερσλάουτερν
80 Φυσέκης Γιάννης Τερματοφύλακας 23 Εθνικός Αλεξανδρούπολης
83 Παυλής Μιχάλης Επιθετικός 19 Ερ. ΑΕΚ
84 Αραμπατζής Γιάννης Τερματοφύλακας 24 Ε.Α.Ρ. Μακροχωρίου
90 Γκεντσόγλου Σάββας Αμυντικός 18 Ερ. ΑΕΚ


- Προπονητής


Ο Γιώργος Δώνης γεννήθηκε στις 29 Οκτωβρίου του 1969 στη Φραγκφούρτη της Γερμανίας. Τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα έκανε στη Δόξα Νικόπολης και μετά στην ομάδα του Παύλου Μελά Θεσσαλονίκης το 1986-87. Την επόμενη χρονιά αγωνίστηκε στην ομάδα νέων του Παναθηναϊκού και στη συνέχεια αγωνίστηκε δανεικός ως το 1990 από ένα χρόνο στον Αθηναϊκό και στον Παναργειακό.

Ακολούθησαν δυο χρόνια στον Π.Α.Σ. Γιάννινα, πριν επιστρέψει στον Παναθηναϊκό το 1992. Εκεί καθιερώθηκε ως επιθετικός, επιδεικνύοντας εξαιρετικά προσόντα. Με τον Παναθηναϊκό αγωνίστηκε τέσσερα χρόνια και κατέκτησε δυο συνεχόμενα πρωταθλήματα: 1994-95 και 1995-96 και τρία συνεχόμενα Κύπελλα Ελλάδος: 1993, 1994 και 1995.

Οι εξαιρετικές ευρωπαϊκές εμφανίσεις του προκάλεσαν το ενδιαφέρον ξένων συλλόγων, με αποτέλεσμα να μεταγραφεί στην πρωταθλήτρια Αγγλίας Μπλάκμπερν Ρόβερς το 1996. Υπέγραψε συμβόλαιο 1,1 δις δραχμών που αποτελούσε ρεκόρ για Έλληνα ποδοσφαιριστή εκείνη την εποχή. Στην Μπλάκμπερν αγωνίστηκε με επιτυχία για μιάμιση περίοδο.

Τον Ιανουάριο του 1998 ήρθε στην ΑΕΚ αλλά το καλοκαίρι του ίδιου χρόνου επέστρεψε στην Αγγλία και τα επόμενα δυο χρόνια αγωνίστηκε σε δυο άλλες αγγλικές ομάδες: τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και τη Χάντερσφιλντ Τάουν. Το 2000-01 επέστρεψε στην ΑΕΚ, όπου τέλειωσε την καριέρα του ως ποδοσφαιριστής. Παράλληλα υπήρξε βασικό στέλεχος της Εθνικής ομάδας, με την οποία αγωνίστηκε από το 1993 ως το 1999 σε 24 αγώνες και σημείωσε 5 γκολ.

Στη συνέχεια άρχισε να εργάζεται ως προπονητής με εξαιρετική επιτυχία. Ως παλιός επιθετικός συνηθίζει να εμπνέει με επιθετική νοοτροπία τις ομάδες που προπονεί. Ξεκίνησε το 2002 στον Ηλυσιακό, τον οποίο ανέβασε από τη Δ΄ στη Β΄ Εθνική κατηγορία σε δυο χρόνια. Μετέπειτα πήγε στην Α.Ε. Λάρισα, την οποία ανέβασε στην Α΄ Εθνική, από την οποία απουσίαζε πολλά χρόνια. Το 2006 προκρίθηκε στο Κύπελλο Ιντερτότο, το 2007 κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος και το 2007-08 προκρίθηκε στους ομίλους του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ αποκλείοντας την παλιά του ομάδα Μπλάκμπερν Ρόβερς με 2-0, 1-2.

Στις 24 Απριλίου του 2008 ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την τεχνική ηγεσία της ΠΑΕ Λάρισα και έκανε το μεγάλο άλμα στην καριέρα του αναλαμβάνοντας την ομάδα της Α.Ε.Κ

- Γήπεδο

Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών (ΟΑΚΑ)
Χωρητικότητα:


71.030 (καθήμενοι)
Κτίστηκε: 1982 (Τελευταία ανακατασκευή το 2004)
Ρεκόρ θεατών: 75.263 (Ολυμπιακός - Αμβούργο, στις 3/11/1983)

Τοποθεσία: Το Ολυμπιακό Στάδιο βρίσκεται στο Μαρούσι (βόρειο προάστιο της Αθήνας, 9 χλμ από το κέντρο της πόλης και 22 χλμ από το αεροδρόμιο). Είναι μέρος του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών (ΟΑΚΑ).

Το Ολυμπιακό Στάδιο φέρει το όνομα του Σπύρου Λούη, νικητή του Μαραθωνίου στους πρώτους Ολυμπιακούς Αγώνες της σύγχρονης εποχής (1896). Αναφέρεται όμως πολύ συχνά ως "ΟΑΚΑ" από τα αρχικά του όλου αθλητικού συγκροτήματος.

Τα τόξα της οροφής του σταδίου έχουν μήκος 304 και ύψος 72 μέτρα. Η οροφή ζυγίζει συνολικά 19.000 τόνους. Χρησιμοποιήθηκαν 5.000 φύλλα πολυκαρβονικού υλικού για το στέγαστρο, που έχει εμβαδόν 25.000 τμ. 72 μέτρα κύλισε το δυτικό και 65 το ανατολικό τόξο, για να φτάσουν στην τελική τους θέση. Το στέγαστρο αντέχει σε σεισμό 8 Ρίχτερ και ανέμους 120 χλμ/ώρα.

Η πρόσβαση στις κερκίδες γίνεται μέσω 34 θυρών, με μονή αρίθμηση (1-35) για το κάτω διάζωμα και ζυγή (2-34) για το άνω. Δεν υπάρχουν θύρες 18 και 36, αφού στη θέση τους βρίσκονται οι ηλεκτρονικοί πίνακες του σταδίου. Επιπλέον, το Ολυμπιακό Στάδιο διαθέτει 16 VIP boxes ("σουίτες" επισήμων).




















































































































TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ