ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Η αδερφή του Ρονάλντο σχολίασε "είναι πολύ αργά" σε άρθρο για πιθανή αποχώρηση του Έρικ τεν Χαχ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατά τη διάρκεια της εκτός έδρας αναμέτρησης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Λέστερ
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατά τη διάρκεια της εκτός έδρας αναμέτρησης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Λέστερ © 2022 RUI VIEIRA / AP IMAGES

Η αδερφή του Κριστιάνο Ρονάλντο, Κάτια Αβέιρο, δεν τρέφει ιδιαίτερη συμπάθεια προς τον Έρικ τεν Χαχ, ειδικά μετά την απόφασή του να αφήνει τον Πορτογάλο εκτός της αρχικής 11άδας, και το έδειξε με ανάρτηση στα social media.

Στα πέντε από τα 11 παιχνίδια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Premier League ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν ξεκίνησε στο αρχικό σχήμα, ενώ το ντέρμπι με τη Σίτι το παρακολούθησε από τον πάγκο.

Ο Πορτογάλος σταρ έμοιαζε σαν να έχασε τη θέση του στο αρχικό σχήμα των κόκκινων διαβόλων, γεγονός που έκανε την αδερφή του, Κάτια Αβέιρο, να στραφεί κατά του Έρικ τεν Χαχ.

Το ποστ της αδερφής του Ρονάλντο
Το ποστ της αδερφής του Ρονάλντο

Η Αβέιρο, όπως απέδειξε η ανάρτηση που έκανε δεν τρέφει ιδιαίτερη συμπάθεια προς το πρόσωπο του Ολλανδού τεχνικού. Συγκεκριμένα, ανέβασε σε στόρυ στο Instagram ένα δημοσίευμα που αναφερόταν σε πιθανή αποχώρηση του Τεν Χαχ, σχολιάζοντας: "Είναι πολύ αργά", αφήνοντας να εννοηθεί ότι η ζημιά έχει ήδη γίνει.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ