ΙΝΤΕΡ

Αχόρταγος ο "Μάτριξ"

Αχόρταγος ο "Μάτριξ"
New Image

Η κατάκτηση του Μουντιάλ και του πρωταθλήματος Ιταλίας μέσα σε έναν χρόνο άνοιξαν την όρεξη στον 34χρονο Μάρκο Ματεράτσι, που θέλει όλους τους φετινούς τίτλους με την Ίντερ

"Ξεκίνησα να κατακτώ τρόπαια αργά και ίσως, για αυτό το λογο, δεν θα μου περάσει ποτέ η όρεξη για νίκες και τίτλους.

Είμαι 34 χρονών και δεν μπορώ να χάνω χρόνο, κάθε χρόνο πρέπει να κερδίζω κάτι",

αφηγείται ο κεντρικός αμυντικός της Ίντερ, στην επέτειο ενός χρόνου από την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου από τους "ατζούρι", ο οποίος μίλησε και για τους στόχους του τη νέα σεζόν με τους Μιλανέζους.

"Είμαι ικανοποιημένος από τις μέχρι τώρα μετεγγραφικές κινήσεις, ο πρόεδρος κυνηγάει να πάρει έναν παίκτη πολύ δυνατό (π.χ Κίβου) και συνεπώς δεν μπορούμε να ζητάμε περισσότερα. Τον επόμενο χρόνο περιμένω να είμαι και πάλι νικητής, έχω καλομάθει.

Τώρα θα μου άρεσε να κατακτήσω το Τσάμπιονς Λιγκ, στην θεωρία θα μπορούσα να αφήσω τα άλλα τρόπαια στους αντιπάλους, όμως μία ομάδα όπως η Ίντερ ξεκινάει με στόχο να κατακτήσει τα πάντα.

Οι αντίπαλοι; Ανάμεσα σε εκείνες που πρέπει να ξεπεράσουμε στο Καμπιονάτο είναι και η Γιουβέντους, που είναι στο στάδιο δημιουργίας μίας καλής ομάδας", τόνισε ο Μάρκο Ματεράτσι, ο οποίος έκανε και ένα καυστικό σχόλιο αναφορικά με τα σενάρια που θέλουν τον Αντριάνο να είναι υποψήφιος μετεγγραφικός στόχος της συμπολίτισσας, Μίλαν.

"Στο Αντριάνο αρέσει η Μίλαν; Δεν το ξέρω, εμένα μου αρέσει η Ίντερ".

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στην ιστορική κουτουλιά που δέχτηκε από τον Ζινεντίν Ζιντάν, στην παράταση του τελικού του Μουντιάλ με τη Γαλλία, παραπέμποντας στην... αυτοβιογραφία του, που θα κυκλοφορήσει πολύ σύντομα.

"Στις 27 Αυγούστου βγαίνει η αυτοβιογραφία μου και μέσω αυτής θα μου δοθεί η δυνατότητα να πω όλη την αλήθεια για το περιστατικό. Θα καλέσω Ιταλούς και Γάλλους δημοσιογράφους.

Θα μιλήσω για εκείνη την ημέρα και μετά δεν θα μιλήσω μέχρι την ημέρα του αγώνα",

κατέληξε ο Ματεράτσι, αναφερόμενος προφανώς στην αναμέτρηση Ιταλίας-Γαλλίας (Ρώμη) που θα διεξαχθεί στις αρχές Σεπτέμβρη για τα προκριματικά του Euro 2008.











TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ