ΙΝΤΕΡ

Κόβατς ο νέος στόχος;

Κόβατς ο νέος στόχος;
New Image

Ο 28χρονος Τσέχος κεντρικός μπακ της Σπαρτάκ Μόσχας είναι το νέο όνομα υποψηφίου για ενίσχυση της άμυνας των "νερατζούρι"

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής "Corriere dello Sport" το τελευταίο όνομα που προστέθηκε στην επικαιρότητα των "νερατζούρι" είναι ο 28χρονος Τσέχος κεντρικός αμυντικός της Σπαρτάκ Μόσχας, Ράντοσλαβ Κόβατς, που ήταν αντίπαλος του ιταλικού συλλόγου δύο φορές φέτος, στις αναμετρήσεις του με τη Σπαρτάκ για το Τσάμπιονς Λιγκ.
Ο Κόβατς συγκεντρώνει τα απαιτούμενα προσόντα για τη μετεγγραφή του στην Ίντερ, με βάση την εμπειρία και την ποιότητά του, ενώ ήταν στην αποστολή της Τσεχίας για το Μουντιάλ της Γερμανίας, όπου μάλιστα αγωνίστηκε στο τελευταίο ματς της φάσης των ομίλων με αντίπαλο την Ιταλία.

Η φυσική του θέση είναι αυτή του κεντρικού αμυντικού, αν και στις τελευταίες σεζόν έχει μάθει και τη θέση του αμυντικού μέσου, γεγονός που τον καθιστά ένα πολύτιμο πολύεργαλείο για κάθε άμυνα.

Το συμβόλαιό του Κόβατς με τη Σπαρτάκ λήγει τον Ιούνιο του 2008, όμως σε περίπτωση που ο Ρομπέρτο Μαντσίνι αποφασίσει να ανάψει το πράσινο φως για την πραγματοποίηση της μετεγγραφής, δεν αποκλείεται το κόστος να ξεπεράσει τα 5 εκ.ευρώ.







TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ