ΙΝΤΕΡ ΜΑΪΑΜΙ

Πρώτη νίκη για Ίντερ Μαϊάμι και ενθουσιασμός Μπέκαμ

Πρώτη νίκη για Ίντερ Μαϊάμι και ενθουσιασμός Μπέκαμ

Η Ίντερ Μαϊάμι του Ντέιβιντ Μπέκαμ έπειτα πέντε ήττες σε ισάριθμα ματς στο MLS, κατάφερε να χαμογελάσει για πρώτη φορά στην ιστορία της, με τον Άγγλο να ενθουσιάζεται.

Ύστερα από πέντε ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια του αμερικάνικου πρωταθλήματος, η Ίντερ Μαϊάμι του Ντέιβιντ Μπέκαμ κατάφερε να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη στο MLS, γεγονός που χαροποίησε πολύ τον "Μπεκς", ο οποίος γεύτηκε τη χαρά της πρώτης του νίκης ως ιδιοκτήτης.

Η Ορλάντο Σίτι ήταν το... θύμα, με την ομάδα της Φλόριντα να επικρατεί με 3-2, έχοντας καλύτερη εικόνα σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια της. Μένει να φανεί αν θα υπάρξει ανάλογη συνέχεια ή ήταν απλά μια φωτοβολίδα. Πάντως, ο Μπέκαμ μοιράστηκε τη χαρά του στα social media.

"Δεν μπορούσα να βρίσκομαι εκεί στην πρώτη ιστορική νίκη στο γήπεδό μας, όμως ήταν εκεί το μυαλό μου. Συγχαρητήρια στον Ντιέγκο Αλόνσο, το τιμ, τους ποδοσφαιριστές και φυσικά τους οπαδούς μας που επίσης δεν μπορούν να είναι στο γήπεδο. Είναι 3:00 το πρωί, τα μαλλιά μου είναι χάλια, η σημαία είναι ανάποδα, αλλά όλα αυτά δεν έχουν σημασία, διότι νικήσαμε", έγραψε χαρακτηριστικά.

Couldn’t be there for our historic first win in our stadium but I was there in spirit congratulations to Diego Alonso...

Δημοσιεύτηκε από David Beckham στις Κυριακή, 23 Αυγούστου 2020
TAGS ΙΝΤΕΡ ΜΑΪΑΜΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ