ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ιμπραχίμοβιτς: "Έχω περισσότερα γκολ από ό,τι οι άλλοι σε αριθμό αγώνων"

LA Galaxy forward Zlatan Ibrahimovic crosses the ball during the second half of the team's MLS soccer match against the Minnesota United on Saturday, Aug. 11, 2018, in Carson, Calif. (AP Photo/Marcio Jose Sanchez)
Ιμπραχίμοβιτς AP PHOTO/MARCIO JOSE SANCHEZ

Κλασικός Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, στον οποίο αρέσουν οι δηλώσεις που προκαλούν. Διαβάστε τι δήλωσε ο Σουηδός επιθετικός με αφορμή τα 500 γκολ που έφτασε στην καριέρα του.

Το φανταστικό γκολ της Κυριακής (16/9) απέναντι στο Τορόντο ήταν το 500ό στην καριέρα του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς. Ο 37χρονος επιθετικός μπορεί να είδε την ομάδα του να ηττάται με 3-5, αλλά ο ίδιος δεν μπορούσε να μη χαρεί που έφτασε σε αυτόν τον σπουδαίο αριθμό τερμάτων.

Όπως το συνηθίζει στις δηλώσεις του, έτσι και αυτή τη φορά ο στράικερ των Λος Άντζελες Γκάλαξι έκανε αίσθηση με όσα είπε μετά το παιχνίδι. Όταν κλήθηκε να σχολιάσει τα 500 γκολ, ανέφερε: "Έχω ίσως περισσότερα γκολ από ό,τι οι άλλοι (εννοούσε τους παίκτες στο Τορόντο - Λος Άντζελες Γκάλαξι) σε αριθμό αγώνων.

Φυσικά είναι κάτι τεράστιο. Δεν ξέρω πόσοι παίκτες έχουν σημειώσει 500 γκολ στην καριέρα τους, αλλά εγώ είμαι ένας από αυτούς". Όταν ο δημοσιογράφος του μετέφερε πως είναι η πρώτη φορά που βλέπει οπαδούς γηπεδούχου ομάδας να προχωρούν σε standing ovation για αντίπαλο, ο Ζλάταν απάντησε: "Εμένα δεν μου συμβαίνει πρώτη φορά. Με έχει χειροκροτήσει όλο το γήπεδο σε άλλα παιχνίδια ως φιλοξενούμενος".

Θυμηθείτε το υπέροχο γκολ του Ιμπραχίμοβιτς:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Γκολάρα ο Ιμπραχίμοβιτς, μπήκε στην... παρέα Μέσι - Ρονάλντο (VIDEO)

AP Photo/Marcio Jose Sanchez

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ