ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γκολάρα ο Ιμπραχίμοβιτς, μπήκε στην... παρέα Μέσι - Ρονάλντο (VIDEO)

LA Galaxy forward Zlatan Ibrahimovic reacts to a missed shot during the first half of the team's MLS soccer match against the Minnesota United on Saturday, Aug. 11, 2018, in Carson, Calif. (AP Photo/Marcio Jose Sanchez)
LA Galaxy forward Zlatan Ibrahimovic reacts to a missed shot during the first half of the team's MLS soccer match against the Minnesota United on Saturday, Aug. 11, 2018, in Carson, Calif. (AP Photo/Marcio Jose Sanchez) AP PHOTO/MARCIO JOSE SANCHEZ

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς σημείωσε καταπληκτικό γκολ στην ήττα (3-5) των Λος Άντζελες Γκάλαξι από το Τορόντο και μπήκε στην... παρέα των Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο. (VIDEO)

Την Κυριακή (16/9) ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς σημείωσε ένα ακόμη γκολ με τους Λος Άντζελες Γκάλαξι στο MLS, το 17ο σε 22 συμμετοχές. Ήταν μάλιστα καταπληκτικό, το οποίο αξίζει να δείτε, άσχετα αν αυτό δεν βοήθησε την ομάδα του να γλιτώσει την εκτός έδρας ήττα από το Τορόντο (3-5).

Με αυτό το τέρμα ο Σουηδός φορ έγινε ο τρίτος εν ενεργεία ποδοσφαιριστής που φτάνει τα 500 γκολ στην καριέρα του σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο. Οι άλλοι δύο είναι φυσικά οι Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο, οι οποίοι εδώ και καιρό έχουν φτάσει σε αυτόν τον αριθμό τερμάτων.

Η ομάδα του 37χρονου Ζλάταν είναι στην 8η θέση της δυτικής περιφέρειας, έχοντας 38 βαθμούς σε 29 ματς, με απολογισμό 10 νίκες, 8 ισοπαλίες και 11 ήττες.

AP Photo/Marcio Jose Sanchez



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ