ΤΟΥΡΚΙΑ

Super Lig: Έχασε ευκαιρία να πατήσει κορυφή η Γαλατάσαραϊ

Super Lig: Έχασε ευκαιρία να πατήσει κορυφή η Γαλατάσαραϊ

Η Γαλατάσαραϊ του Κώστα Μήτρογλου έμεινε στο 0-0 στην έδρα της Κόνιασπορ και δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί απόλυτα τη σούπερ γκέλα της Μπασακσεχίρ για να βρεθεί στην κορυφή.

Πριν από λίγο καιρό η διαφορά της από την κορυφή κόντευε να φτάσει διψήφιο αριθμό και ελάχιστοι της έδιναν τύχη για το πρωτάθλημα, τώρα όμως η Γαλατάσαραϊ είναι ισότιμη διεκδικήτρια του τίτλου.

Σε αυτό έβαλε το χεράκι της η πρωτοπόρος Μπασακσεχίρ που γνώρισε ήττα-σοκ από την Γκεζτέπε εντός έδρας με 2-0 την περασμένη Παρασκευή, με την "Τσιμ Μπομ" να βρίσκει την ευκαιρία να ροκανίσει και άλλο τη διαφορά και να την φτάσει πλέον στους δύο βαθμούς.

Αυτό έγινε χάρη στην "λευκή" εκτός έδρας ισοπαλία που απέσπασε απέναντι στην Κόνιασπορ το βράδυ της Δευτέρας, με την ομάδα του Κώστα Μήτρογλου (μπήκε αλλαγή στο 75' στη θέση του Ονιεκούρου) να έχει πάντως κάθε δικαίωμα να γκρινιάζει με τον εαυτό της αφού αν έπαιρνε τη νίκη θα πατούσε κορυφή τέσσερις αγωνιστικέ πριν το φινάλε.

Η σύνθεση της Γαλατάσαραϊ: Μουσλέρα, Μαριάνο, Λουγινταμά, Ντονκ, Ναγκατόμο, Εντιαγέ (79' Ινάν), Φερνάντο, Φεγκουλί, Μπελχαντά (75' Ακμπαμπά), Ονιεκούρου (75' Μήτρογλου), Ντιανέ

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ