ΙΣΠΑΝΙΑ

Ρεάλ - Μπαρτσελόνα: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο Μπερναμπέου!

Ρεάλ - Μπαρτσελόνα: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο Μπερναμπέου!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρέθηκε στο Σαντιάγκο Μπερναμπάου και παρακολούθησε διά ζώσης την πρώην ομάδα του, Ρεάλ, στο clasico με την Μπαρτσελόνα. (VIDEO)

Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα συναντήθηκαν στο ισπανικό Clasico το βράδυ της Κυριακής με έναν εκλεκτό θεατή στις εξέδρες του Σαντιάγκο Μπερναμπέου, τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος είδε από κοντά στην πρώην του ομάδα.

Ο σούπερ σταρ της Γιουβέντους δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις αυτό το Σαββατοκύριακο μετά από την αναβολή του ντέρμπι της βέκια σινιόρα με την Ίντερ λόγω του κοροναϊού που έχει σαρώσει την Ιταλία και εκμεταλλεύτηκε αυτό το γεγονός για να πετάξει στην ισπανική πρωτεύουσα και να δει από κοντά την πρώην ομάδα του.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο Κριστιάνο Ρονάλντο επιστρέφει στο Μπερναμπέου μετά τη μεταγραφή του στην Γιουβέντους το καλοκαίρι του 2018, με την τελευταία του παρουσία σε αυτό το γήπεδο να είναι για να γιορτάσει την κατάκτηση του 13ου Champions League, λίγες ώρες μετά από τον νικηφόρο τελικό στο Κίεβο απέναντι στην Λίβερπουλ.

Σημειώνεται πως ο CR7 αγωνίστηκε για εννέα ολόκληρα χρόνια στους μερένγκες (2009-2018) και στο διάστημα αυτό έγραψε ιστορία φτάνοντας στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ σε όλη την ιστορία της και κατακτώντας παράλληλα μαζί της τέσσερα Champions League μέσα σε πέντε σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ράμος για Μέσι: "Ελπίζω την Κυριακή να μην είναι η μέρα του"
Σετιέν: "Αν νικήσουμε την Ρεάλ, θα χαρώ περισσότερο για τον κόσμο"
TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ