ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Σετιέν: "Αν νικήσουμε την Ρεάλ, θα χαρώ περισσότερο για τον κόσμο"

Barcelona coach Quique Setien waits for the start of the Champions League, Round of 16, first-leg soccer match between Napoli and Barcelona, at the San Paolo Stadium in Naples, Italy, Tuesday, Feb. 25, 2020. (AP Photo/Andrew Medichini)
Barcelona coach Quique Setien waits for the start of the Champions League, Round of 16, first-leg soccer match between Napoli and Barcelona, at the San Paolo Stadium in Naples, Italy, Tuesday, Feb. 25, 2020. (AP Photo/Andrew Medichini) AP PHOTO/ANDREW MEDICHINI

Ο Κίκε Σετιέν υποστήριξε πως η Ρεάλ έχει μεγαλύτερη πίεση ενόψει του Clasico καθως είναι δεύτερη στη βαθμολογία ενώ αναφέρθηκε στην πολύ μεγαλη επίδραση που έχει για την Μπαρτσελόνα ο Μέσι.

Λίγο καιρό πριν η Μπαρτσελόνα έβλεπε την πλάτη της Ρεάλ Μαδρίτης έχοντας τρεις βαθμούς λιγότερους, όμως οι δύο διαδοχικές γκέλες της ομάδας του Ζιντάν (2-2 με Θέλτα εντός, 0-1 από Λεβάντε εκτός) έφεραν τούμπα την κατάσταση.

Το αποτέλεσμα είναι οι μπλαουγκράνα να πηγαίνουν στην Μαδρίτη για να παίξουν το Clasico έχοντας αβαντάζ δύο πόντων και να βολεύονται και με την ισοπαλία, με τον Κίκε Σετιέν από την πλευρά του να αναφέρει στη συνέντευξη Τύπου του Σαββάτου πως η πίεση δεν θα είναι σε αυτούς.

"Το παρελθόν δεν μετράει. Θα υπάρχουν κομμάτια του αγώνα όπου θα κυριαρχήσουμε και άλλα όπου δεν θα το κάνουμε. Για την Μαδρίτη το ματς είναι ζωτικής σημασίας, περισσότερο σε σύγκριση με εμάς. Θα είναι ένα ισορροπημένο παιχνίδι.

Αν νικήσουμε στο Μπερναμπέου θα χαρώ περισσότερο για τον κόσμο μας παρά για τον εαυτό μου. Ξέρω την ευθύνη που έχω. Είμαι χαρούμενος με την πρόοδο που έχω αλλά δεν ξέρω μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε καθώς υπάρχει ένα πράγμα που δεν μπορώ να ελέγξω: τους αντιπάλους", δήλωσε ο 61χρονος τεχνικός, ο οποίος έκανε επίσης ειδικνή μνεία για Μέσι και Βιδάλ.

Barcelona's head coach Quique Setien gestures during La Liga soccer match between Betis and Barcelona at the Benito Villamarin stadium in Seville, Spain, Sunday, Feb. 9, 2020. (AP Photo/Miguel Morenatti)
Barcelona's head coach Quique Setien gestures during La Liga soccer match between Betis and Barcelona at the Benito Villamarin stadium in Seville, Spain, Sunday, Feb. 9, 2020. (AP Photo/Miguel Morenatti) AP PHOTO/MIGUEL MORENATTI

"Ο Μέσι είναι απίστευτα σημαντικός παίκτης για μας, ελπίζουμε να κάνει ένα μεγάλο ματς την Κυριακή με την Ρεάλ. Τον Βιδάλ τον χρησιμοποιούμε όπου κρίνουμε πως προσφέρει περισσότερο. Είναι παίκτης που μπορεί να καλύψει αρκετές θέσεις, μας δίνει πράγματα και αυτό είναι πολύ ενδιαφέρον για την ομάδα".

Σημειώνεται πως τα ευχάριστα νέα για τον Σετιέν ήρθαν λίγη ώρα πριν δώσει τη συνέντευξη Τύπου, με το ιατρικό επιτελείο της Μπαρτσελόνα να ανάβει το πράσινο φως για την χρησιμοποιήση του Τζόρντι Άλμπα και τον Σετιέν να τον συμπεριλαμβάνει στην αποστολή μετά τον πρόσφατο τραυματισμό του.

Η αποστολή της Μπαρτσελόνα για το ντέρμπι κορυφής με την Ρεάλ: Τερ Στέγκεν, Σεμέδο, Πικέ, Ράκιτιτς, Μπουσκέτς, Αρτούρ, Μέσι, Νέτο, Λανγκλέ, Γκριεζμάν, Άλμπα, Μπρέθγουεϊτ, Ντε Γιονγκ, Βιδάλ, Ουμτιτί, Ζούνιορ, Κογιάδο, Φάτι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ράμος για Μέσι: "Ελπίζω την Κυριακή να μην είναι η μέρα του"
TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ