ΙΣΠΑΝΙΑ

Πατέρας Ρέγες: "Δεν έχω δει ποδόσφαιρο μετά από το θάνατο του γιου μου"

Πατέρας Ρέγες: "Δεν έχω δει ποδόσφαιρο μετά από το θάνατο του γιου μου"

Ο πατέρας του Χοσέ Αντόνιο Ρέγες, Πάκο, υποστηρίζει ότι μετά από το θάνατο του γιου του έχει σταματήσει να παρακολουθεί ποδόσφαιρο, ενώ βγαίνει από το σπίτι μόνο για να πάει στο νεκροταφείο.

Συμπληρώνεται ένας χρόνος από το θάνατο του Χοσέ Αντόνιο Ρέγες καθώς τα ξημερώματα της 1ης Ιουνίου 2019 έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα οδηγώντας προς τη γενέτειρά του.

Ο πατέρας του πρώην μεσοεπιθετικού των Σεβίλλης, Άρσεναλ, Ρεάλ, Ατλέτικο, Μπενφίκα, Εσπανιόλ, Κόρδοβα και Τσινγιάνγκ, Πάκο, συγκλονίζει μιλώντας για το θάνατο του γιου του. Όπως τονίζει έχει σταματήσει να παρακολουθεί ποδόσφαιρο τον τελευταίο χρόνο, ενώ βγαίνει από το σπίτι μόνο για να πάει στο νεκροταφείο.

"Δεν μπορείτε να φανταστείτε πώς είμαι. Όλους αυτούς τους μήνες βγαίνω από το σπίτι μόνο για να πάω στο νεκροταφείο. Δεν βγαίνω για κανέναν άλλο λόγο. Η σύζυγός μου έχασε 40 κιλά. Το σκέφτεσαι όλη τη μέρα, στο υπενθυμίζουν πράγματα και πρόσωπα. Δεν έχω δει κανένα ματς ποδοσφαίρου μετά από το θάνατο του Χοσέ Αντόνιο. Η μοναδική μου επαφή με το ποδόσφαιρο ήταν όταν η Εξτρεμαδούρα τίμησε τη μνήμη του", υποστήριξε.

Photo credits: Εurokinissi

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ