ΙΣΠΑΝΙΑ

Ο Ραούλ Μπράβο αποκαλούσε τον εαυτό του "βασιλιά της λάσπης"

Real Madrid's British midfielder David Beckham, right, and his team mate Raul Bravo, from Spain, run during a training session in Valdebebas Stadium, on the outskirts of Madrid, Monday, April 16, 2007. (AP Photo/Emilio Naranjo)  ** LATIN AMERICA, CARIBBEAN AND SPAIN OUT **
Real Madrid's British midfielder David Beckham, right, and his team mate Raul Bravo, from Spain, run during a training session in Valdebebas Stadium, on the outskirts of Madrid, Monday, April 16, 2007. (AP Photo/Emilio Naranjo) ** LATIN AMERICA, CARIBBEAN AND SPAIN OUT ** AP

Ο Έλληνας συνεργός του Ραούλ Μπράβο μετέφερε χρήματα για το στήσιμο του αγώνα Βαγιαδολίδ - Βαλένθια, ενώ ο ίδιος ο Ισπανός αποκαλούσε τον εαυτό του "βασιλιά της λάσπης".

"Είμαι ο βασιλιάς της λάσπης". Έτσι αποκαλούσε τον εαυτό του ο Ραούλ Μπράβο, που κατηγορείται ότι υπήρξε ο εγκέφαλος στημένων αγώνων. Ο άλλοτε ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος είναι ελεύθερος με εγγύηση 100.000 ευρώ, χρησιμοποίησε ένα μαύρο κρυπτογραφημένο κινητό τηλέφωνο, σύμφωνα με την έκθεση της "Επιχείρηση Οίκος", ώστε να μην υποκλαπούν οι κλήσεις που έκανε.

Από τη στιγμή που αποκαλούσε τον εαυτό του "βασιλιάς της λάσπης", αυτό σύμφωνα με την έκθεση των Αρχών κάνει σαφή αναφορά στη διεξαγωγή παράνομων επιχειρήσεων. Ύστερα από έρευνες που κράτησαν μήνες, υποστηρίζεται ότι ο Μπράβο είχε βρεθεί στο Βαγιαδολίδ με τον αρχηγό της ομάδας, Μπόρχα Φερνάντεθ, πριν από αγώνα με τη Βαλένθια, με σκοπό να στήσουν το παιχνίδι.

Με βάση την αστυνομία, ακόμη επτά παίκτες της Βαγαδολίδ μετείχαν στο... κόλπο. Ο Μπράβο και ο Κάρλος Αράντα, ο συνεργός του, είχαν στοιχηματίσει τη νίκη της Βαλένθια από το ημίχρονο (0-2 από το πρώτο 45λεπτο). Σύμφωνα με πηγές της έρευνας, σύμφωνα με το "El Periodico", ο Μπράβο θα έδινε αργότερα 50-60.000 ευρώ στους παίκτες που συμμετείχαν στον στοιχηματισμό.

"Δεν είχαν ρευστότητα επειδή ήταν άπληστοι. Εκτός από το Βαγιαδολίδ - Βαλένθια είχαν στοιχηματίσει και στο Χετάφε - Βιγιαρεάλ, το οποίο δεν τους βγήκε" αναφέρουν πηγές της έρευνας. Έτσι, ο Μπράβο με βάση τα ρεπορτάζ δεν είχε χρήματα για να δώσει στους παίκτες της Βαγιαδολίδ και περίμενε την άφιξη του Έλληνα φίλου του στη Μαδρίτη για να παραδώσει χρήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ