ΙΣΠΑΝΙΑ

Μπέτις: Με νέο προπονητή στα οκτώ τελευταία ματς της σεζόν

Barcelona's head coach Quique Setien, right, salutes Betis' head coach Rubi during La Liga soccer match between Betis and Barcelona at the Benito Villamarin stadium in Seville, Spain, Sunday, Feb. 9, 2020. (AP Photo/Miguel Morenatti)
Barcelona's head coach Quique Setien, right, salutes Betis' head coach Rubi during La Liga soccer match between Betis and Barcelona at the Benito Villamarin stadium in Seville, Spain, Sunday, Feb. 9, 2020. (AP Photo/Miguel Morenatti) AP PHOTO/MIGUEL MORENATTI

Η διοίκηση της Μπέτις έδειξε την πόρτα της εξόδου στον Ρούμπι μετά από σερί αρνητικά αποτελέσματα και έχρισε πρώτο προπονητή μέχρι το φινάλε της σεζόν τον άλλοτε αρχηγό της, Αλέξις Τρουχίγιο.

Η επανεκκίνηση της La Liga βρήκε την Μπέτις... ντεφορμέ, έχοντας απολογισμό αυτό το διάστημα 2 ήττες και 1 ισοπαλία, και εκείνος που πληρωσε το μάρμαρο για αυτά τα αποτελέσματα ήταν ο προπονητής.

Ο λόγος για τον Χοάν Φρανσέσκ Φερέρ Σισίλια, γνωστό ως Ρούμπι, με τη διοίκηση των βερδιμπλάνκος να παίρνει την απόφαση να τον απομακρύνει μετά από μόλις 1 νίκη της ομάδας στα 10 τελευταία παιχνίδια στην La Liga και να φέρνει στη θέση του τον Αλέξις Τρουχίγιο.

Ο Τρουχίγιο είχε διετελέσει και αρχηγός της ομάδας κατά τη διάρκεια της ποδοσφαιρικής καριέρας του και το τελευταίο διάστημα είχε επωμιστεί ρόλο αθλητικού συντονιστή στο σύλλογο, με την Μπέτις να κάνει γνωστό πως θα πορευτεί μαζί του για τα οκτώ ματς που απομένουν ως το φινάλε της σεζόν.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ