ΙΣΠΑΝΙΑ

Μπαρτσελόνα - Λεγκανές 2-0: Δύσκολη επικράτηση με Φάτι και Μέσι

FC Barcelona's Antoine Griezmann, second left, celebrates after scoring his side's second goal during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Leganes at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Tuesday, June 16, 2020. (AP Photo/Joan Montfort)
FC Barcelona's Antoine Griezmann, second left, celebrates after scoring his side's second goal during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Leganes at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Tuesday, June 16, 2020. (AP Photo/Joan Montfort) AP

Η Μπαρτσελόνα επικράτησε της Λεγκανές με 2-0 χάρη στα γκολ των Φάτι και Μέσι και βρέθηκε στο +5 από τη Ρεάλ που παίζει την Πέμπτη. Οι φιλοξενούμενοι έβαλαν δύσκολα στους γηπεδούχους με τον Γκερέρο πρωταγωνιστή. (VIDEO)

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τη Μπαρτσελόνα, πρώτη στο Καμπ Νου, μετά την επιστροφή της La Liga με τους "μπλαουγκράνα" να επικρατούν 2-0 της Λεγκανές δυσκολότερα απ' ότι δείχνει το τελικό σκορ.

Τα γκολ των Φάτι (42') και Μέσι (69') έδωσαν τη νίκη στην ομάδα της Βαρκελώνης η οποία ανέβασε τη διαφορά στο +5' από τη δεύτερη Ρεάλ που παίζει την Πέμπτη με τη Βαλένθια.

Η Λεγκανές θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ με τον Γκερέρο, αλλά ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού, στο 13' και στο 14' αστόχησε σε δύο κλασικές ευκαιρίες για την ομάδα του. Η Μπαρτσελόνα πήρε τα ηνία του αγώνα χωρίς να μπορεί να σκοράρει αλλά κατάφερε να πάει προηγούμενη στο σκορ με γκολ του Φάτι με σουτ στο 42'.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα και στο δεύτερο μέρος και κατάφεραν να βάλουν ένα δεύτερο γκολ με τον Μέσι στο 69'. Ο Αργεντινός κέρδισε ένα πέναλτι, με σχετική ευκολία, και ανέλαβε ο ίδιος την εκτέλεση του για να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2-0 με το 21ο φετινό του τέρμα.

Νωρίτερα είχε ακυρωθεί γκολ του Γκριεζμάν για τη Μπαρτσελόνα καθώς στην αρχή της φάσης ο Σεμέδο ήταν μερικά εκατοστά πιο μπροστά από τον αντίπαλο του.

Στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να πετύχουν ένα γκολ αλλά ο Ροντρίγκες στο 87' ήταν άστοχος και στο 89' είδε τον Τερ Στέγκεν με ωραία ενέργεια να στέλνει τη μπάλα κόρνερ.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Ρομπέρτο (53' Σεμέδο), Πικέ (73' Ουμτιτί), Λανγκλέ, Φίρπο (73' Πουτζ), Ράκιτιτς, Μπουσκέτς (63' Μπουσκέτς), Αρτούρ, Μέσι, Γκριεζμάν, Φάτι (53' Σουάρες).

ΛΕΓΚΑΝΕΣ: Κουεγιάρ, Μπουστίνθα, Τάριν, Αβαζίεμ, Σίλβα (71' Κέβιν Ροντρίγκες), Ρέσιο (85' Γκιλ), Πέρεθ, Ρουιμπάλ, Μέσα (46' Ασαλέ), Εράσο (63' Αμαντού), Γκερέρο (71' Καρίγιο).

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ